({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
bibliotek

Hjo Stadsbibliotek

Välkommen till Hjo Stadsbibliotek, en mötesplats för kunskap och förströelse. Här får du som besökare tillgång till böcker, tidningar, tidskrifter, filmer, datorer, språkkurser och kartor.

Om Hjo Stadsbibliotek

På Hjo Stadsbibliotek kan du göra så mycket mer än bara låna böcker. Här kan du även besöka tidningsrummet där du hittar aktuella nummer av flera dagstidningar, låna DVD-filmer, spela spel, låna en av bibliotekets besöksdatorer eller koppla upp tid på det trådlösa WiFi-nätet och använd egen dator, surfplatta eller smartphone. Här finns även möjlighet att kopiera och skriva ut dokument. 

 

E-böcker

Bibliotekets e-böcker och ljudböcker får du tillgång till via Elib - Västra Götalandsregionens webbsida om e-böcker och ljudböcker. Botanisera bland böckerna och välj den som passar dig bäst - trevlig läsning!

 

Barnfilm och TV-spel 

Du kan även låna barnfilm och TV-spel på biblioteket. Om du inte vill låna med dig hem kan du välja att spela eller titta på plats i bibliotekets ungdomsavdelning.  

 

Släktforskning 

På Hjo Stadsbibliotek har du även tillgång till hembygds- och släktforskning. Det så kallade Hjo-rummet ger dig tillgång till läsapparater och dator med skrivare. Arkiv Digital, Sveriges befolkning, Sveriges dödbok och EMIBAS Emigrantregister är några av de baser som finns inlagda på forskardatorn.

 

Mer om Hjo Stadsbibliotek

Vill du veta mer om utlåningsregler, ljudböcker och bibliotekets service och tjänster, läs mer här.