({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Jesper Anhede

Härliga tranpaket

Tranorna är vårens budbärare och ett säkert vårtecken. Få ut mesta möjliga av upplevelsen och kombinera ett besök vid Hornborgasjön med en bekväm övernattning på mysiga boenden. Och du, vill du vara med om något riktigt unikt är den mest spektakulära tiden att besöka Trandansen soluppgång eller solnedgång.

Tranpaket på Skara Konsthotell

Bo mitt bland konstverk av giganter som Anders Zorn, Bruno Liljefors och Jenny Nyström och upplev både kultur- och naturupplevelser under din vistelse. Skara Konsthotell ligger i utkanten av Skara med bekvämt avstånd till det mesta.

  • I paketet ingår: övernattning i dubbelrum, 2-rätters middag, frukostpåse.
  • Går att köpa till: fruktfat eller mousserande vin på rummet.
  • Missa inte: ett besök i hotellets egen konsthall med vad som troligen är största privata samlingen av Zorn-tavlor i landet och ett besök vid naturum Hornborgasjön, på sjöns östra sida. 

Boka er vistelse: 0511-31 00 00

Läs mer om paket hos Skara Konsthotell här >>

Fotograf: Skara Konsthotell

Tranpaket på Skara Stadshotell

På nyrenoverade Skara Stadshotell i centrala Skara bor du i lyxigt inredda rum, nära till ett rikt utbud av kultur, historia och evenemang. Här kan du äta gott i hotellets restaurang, njuta av bakverk från den egna konditorn, se ett antal verk av Lars Lerin eller testa shuffleboard.

  • I paketet ingår: övernattning i dubbelrum, 2-rätters middag, frukostpåse.
  • Går att köpa till: fruktfat eller mousserande vin på rummet.
  • Missa inte: besöka Skara Konsthotells egen konsthall med vad som troligen är största privata samlingen av Zorn-tavlor i landet eller ett stopp på Västergötlands Museum i centrala Skara med flera spännande utställningar och föremål.

Boka er vistelse: 0511-240 50

Läs mer om paket hos Skara Stadshotell här >>

Fotograf: Erik Elvmarker/Robin Lundgren

Tranpaket på Fredriksons Vilt, Vin & Pensionat

Välkommen att boka ditt tranpaket hos Fredriksons Vilt, Vin & Pensionat. Här bor du mitt i det vackra valleområdet i smakfullt möblerade dubbelrum, endast 25 minuters bilfärd från trandansen.

  • Detta ingår i paketet: ett fikapaket att ta med för att skåda tranor i solnedgången, utsökt 3-rätters middag med smaker från vallebygden med omnejd, stärkande ekologisk frukost och lunchpaket.
  • Går att köpa till: Ett gott glas mousserande vin innan middagen.
  • Missa inte: de närliggande vandringslederna i Valle eller ett tidigt besök vid Hornborgasjön för att uppleva Trandansens uppvaknande.

Boka er vistelse: 073-18 27 996, fredriksonspensionat@eggby.net

Läs mer om paket hos Fredriksons Vilt, Vin & Pensionat här >>

Fotograf: Jonas Ingman