({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Välkommen till MEGA+

    Tillsammans för Skara

    Skara domkyrkas torn mot en solnedgång

Sommarvärdar

Även i år har MEGA+ sommarvärdar på stan. Under vecka 24-29 hjälper glada feriepraktikanter kommunens turister och skarabor med tips på sevärdheter och aktiviteter. Ett annat trevligt inslag är musikanter som höjer stämningen på våra gator och torg.

Tillsammans för ett tryggare Skara

En trygg stad är en attraktiv stad och det vill näringslivsföreningen MEGA+ satsa på. Nu startar trygghetsprojektet Purple Flag, för att skapa en trygg, levande och attraktiv stadskärna i Skara.

Ny ordförande i MEGA+

Välkomna till Skaras nya näringslivsförening- MEGA+. Den är till för ALLA företag och föreningar i Skara. Vårt motto är "Tillsammans för Skara" och föreningen jobbar med en rad aktiviteter för att främja närings- och föreningsliv samt skapa en positiv anda och bild av vår kommun. Det tjänar vi alla på! 
MEGA+ drivs som en ekonomisk förening och vi är tacksamma för att ditt företag eller förening stöttar det viktiga arbetet för utveckling av Skara. Kontakta undertecknad eller någon annan styrelsemedlem om du har frågor.

Håkan Persson, ordförande

Om MEGA+

MEGA+ är en näringslivsförening som arbetar med Skaras utveckling och verkar för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus.

Bli medlem i MEGA+

Välkommen till Skaras nya näringslivsförening!

Medlemmar i MEGA+

Se vilka som stöttar vår verksamhet och läs om hur man blir medlem!