({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Vinter vid Hornborgasjön

    Ute är det nya inne

    Fotograf: Jesper Anhede

Packa picknick

Packa ner kvällsmackan och kaffetermosen i ryggsäcken och ge dig ut i naturen. Här kommer våra bästa tips på trevliga picknickställen.

Turistbyråns picknicktips

Grilla käket

Utelunch är mer poppis än någonsin, men vem säger att man inte kan laga frukosten eller efterrätten över öppen eld? Vad lägger du helst på grillen?

Grillplatser & vindskydd

 

Vinter vid Hornborgasjön

Utflykter är inte bara för vår och sommar, utan går att göra året om med rätt förutsättningar. Spana in våra tips på utflykter runt Hornborgasjön!

Vinter vid Hornborgasjön

Hitta ut i naturen

De här guiden hjälper dig att hitta 26 smultronställen i Skara kommun. Ta med picknickkorgen eller pilgrimsstaven, kikaren eller fiskespöet, barnvagnen eller kanoten, alltihop eller ingenting.

Välkommen ut!

Upptäck nya favoriter

Outdooraktiviteter i Skaraborg

Mer än vackra platser

Naturen är mer än bara vackra platser, det är också en plats för roliga, härliga, lugna, fartfyllda och roliga aktiviteter. En cykeltur i en blommande Vallebygd, en vintrig utflykt i Skaraborg och härlig utomhusträning är bara några av de saker du kan uppleva i vårt område. Vilken aktivitet vill du testa?

Aktuell coronainformation

Det är fortfarande viktigt att stanna hemma vid sjukdom och tvätta händerna. Här hittar du de senaste råden kring coronapandemin.