({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Familjeresan i Skaraborg

Fotograf: Peter Alendahl

En familj som testar ett vetenskaplig experiment.

Finurligt och naturligt

I Skaraborg finns det massor att upptäcka! Testa finurliga experiment på våra science center, klappa söta djur och spana på spännande fåglar eller bli skådis på en scen för en dag. 

Barn tittar på modell av medeltiden i Skara på Västergötlands museum

Kul med kultur

Skaraborg är ett riktigt kulturmecka med inspiration för både stora och små. Lär känna Sveriges största sjö, res tillbaka till forntiden eller kika på skelettet av en 9000 år gammal hund. 

Killar på cykel i pumptrackbanan Utmaningen på Billingen Skövde

Äventyr och vattenskoj

Gillar du fart och äventyr? Då har du kommit rätt! Cykla pumptrack eller MTB på platåberget Billingen, kasta dig ut i en vattenrutchkana eller leta guld på Karlsborgs fästning.

Alltid nära till ett äventyr

Res runt med familjen i sommarparadiset Skaraborg och njut av spännande upplevelser för alla åldrar. Här finns det mesta inom en radie av en timmes bilfärd. Starta dagen med att klappa söta djur, gnugga sedan geniknölarna på ett science center och avsluta med att gå på upptäcktsfärd på ett slott. Dagen därpå reser ni tillbaka till forntiden, sedan tar ni på badbyxorna och susar ner för en svindlande vattenrutschkana innan dagen avslutas med god mat, en musikkonsert på stan och en skön natts sömn.

Till varje tema finns en roadtrip med guldkorn längs vägen som passar hela familjen. Välj en av de färdiga resrutterna eller låt de bli  inspiration till en egen tur i Skaraborg.


Finurligt & naturligtKul med kulturÄventyr & vattenskoj