({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
 • Hjärtat i Bohuslän

  Uddevalla

  Fotograf: Robert Höög

 • Villa Sjötorp i Ljungskile

  Hjärtat i Bohuslän

  Ljungskile

  Fotograf: Viggo Lundberg

 • Hjärtat i Bohuslän

  Bokenäset

  Fotograf: Sandra Hansson

Välkommen

Låt oss inspirera dig till att uppleva - Uddevalla, Ljungskile och Bokenäset.  

POPULÄRA EVENEMANG

 

Vintriga upplevelser

Upplev naturen i Uddevalla, Ljungskile och Bokenäset och förbered dig på en unik upplevelse! Ta på dig vandringkängorna plocka fram pulkan eller boka ett mysigt bio besök. 

 

 

POPULÄRA ARTIKLAR

 

Unika platser 

I Uddevalla hittar ni bland annat istidsfenomenet Skalbankarna världens största och 23 till antalet. Strandpromenaden, som är ett självklart utflyktsmål samt Sveriges äldsta badort Gustafsberg med flera.     

 

 

 

Planera din vistelse 

 

@uddevallaochdu

Vill ni hitta fler reseanledningar och upplevelser besök Uddevalla och Du instagramkonto.    

INSTAGRAM 

Bokenäset

Mörkgröna bokskogar och barrskogsdoft, kulturlandskap med fornminnen och blågråa klippor vid fjordarnas kant - Bokenäset är Bohuslän i ett nötskal. Utforska spår efter svunna tider medan du njuter av naturens dramatiska föränderlighet eller unna dig en stunds välförtjänt avkoppling vid strandkanten. Bokenäset bjuder på såväl kontraster som harmoni.

Ljungskile

Vid Bredfjällets fot, i sundet mellan Orust och fastlandet ligger en vik - Ljungskile. Ljungskile har ett förflutet som bad- och kurort. Klimatet, sades då det begav sig, vara balsamiskt. Det var blandningen av barrskog och havsluft, samt det skyddade läget som var unikt. Och även om kurortsdagarna hör till en svunnen tid kan man inte annat än hålla med - det är något visst med Ljungskile!