({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Smaka på Västsverige

Guide till lokala matupplevelser i Västsverige

Vi blir fler och fler som gärna reser för matens skull. Som låter fräscha råvaror, lokala specialiteter, passionerade kockar och unika smaker visa vägen till platser och upplevelser runt om i världen. Om du är en av dessa resande matälskare - eller om du bara vill passa på att äta riktigt gott när du reser - ska du hålla utkik efter Smaka på Västsverige.

Här nedan hittar du alla restauranger och kaféer som ingår i nätverket Smaka på Västsverige.

 

Guide: Gårdsbutiker

Lokala råvaror, lantliga miljöer och kulinariska upplevelser. Vad kan vara bättre än att handla pinfärska råvaror eller härligt förädlade produkter i en gårdsbutik? Här hittar du gårdsbutiker i Västsverige.

Matproducenter

I Västsverige finns gott om unika råvaror och många lokala matproducenter som håller högsta kvalitet i allt från miljö och djurhållning till färdig produkt. Hitta lokala produkter från regionen.

Vad är "Smaka på Västsverige"?

Här i Västsverige finns det gott om unika råvaror. Närheten till havet ger oss skaldjur i världsklass, skogarna är fyllda med svamp och bär och det finns många lokala matproducenter som håller högsta kvalitet i allt från miljö och djurhållning till färdig produkt. Och självklart finns här restauranger som ser till att du får fantastisk mat.

Smaka på Västsverige är ett nätverk som lyfter Västsverige som matregion och verkar för att synliggöra lokal mat och lokala måltidsupplevelser. Det ska vara enkelt för besökaren och konsumenten att hitta ställen som fokuserar på regionens mat och råvaror. Smaka på Västsverige fungerar som en guide till de bästa och mest genuina måltidsupplevelserna i Västsverige. Nätverket innefattar restauranger och caféer som samarbetar nära lokala producenter i Västra Götaland.

imagecvay.png