({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • En bild över Åstol och Åstols rökeri

    Upplev Kungälv, Marstrand, Stenungsund, Tjörn & Orust

Välkommen! 


Här hittar du de bästa tipsen till din Bohuslänupplevelse.
Vad sägs om slingrande vandringsleder på öar och i skogar, cykevägar strax intill havet, restauranger med njutbara matupplevelser, närproducerat på mysiga caféer, saltstänkta äventyr, hantverk och shopping längs snirkliga små vägar.
Här hittar du allt för en lyckad upplevelse i södra Bohuslän! 

Evenemangstips

Hummertider i Södra Bohuslän

Här hittar du förslag på hummersafari, paketerade skaldjursupplevelser och hummermiddagar på restauranger.

Bohuslän året om

I södra Bohuslän har vi en fantastiskt natur att vistas i och vara rädda om. Väljer du att vandra, paddla eller cykla får du en naturupplevelse utöver det vanliga. Här finns äventyr för alla åldrar och nivåer. Missa inte fantastiska restauranger, caféer, loppisar, sevärdheter, evenemang och äventyr.

Bilfria öar att längta till

Med eller utan egen båt tar du dig enkelt ut på havet för att uppleva skärgården på nära håll.
Hoppa på en reguljär färja och ta dig till en av de bilfria öarna eller följ med på en båttur. Vad sägs om en fartfylld tur med RIB?

Upptäck mer

Hitta till salta äventyr för barnen, spännande fästningar, blomstrande trädgårdar, kulturupplevelser, badplatser och mycket mer.

Tjörn - Island of Art

På Tjörn älskar vi konst och natur. Från bryggan vid Nordiska Akvarellmuseet kan du doppa tårna i havet när du doppar akvarellpenseln i sitt vatten. Från kulturlandskapet vid Skulptur i Pilane ser du klipporna möta havet med skulpturen Anna vid din sida.

Remember September

Njut av havsnära vandring med slående utsikter, unika kulturupplevelser och säsongens bästa råvaror. Den bohuslänska känslan - den får du oavsett vad du bestämmer dig för att uppleva.