({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
marstrand

Upplev södra Bohuslän

Välkommen till Bohuslän året om! 

Här hittar du de bästa tipsen till din upplevelse i vår del av Bohuslän.
Vandringsleder på öar och i skogar, cykelvägar strax intill havet, restauranger med njutbara matupplevelser, närproducerat på mysiga caféer, saltstänkta äventyr i båt och kajak, hantverk och shopping längs snirkliga små vägar. Här finns boende för alla smaker. Hotell, B&B, vandrarhem, stugor, camping eller SPA, alla med det där lilla extra.

Boka södra Bohuslän

Evenemangstips

Tjörn - Island of Art

På Tjörn älskar vi konst och natur. Från bryggan vid Nordiska Akvarellmuseet kan du doppa tårna i havet när du doppar akvarellpenseln i sitt vatten. Från kulturlandskapet vid Skulptur i Pilane ser du klipporna möta havet med skulpturen Anna vid din sida.

Bohuslän året om

I södra Bohuslän har vi en fantastiskt natur att vistas i och vara rädda om. Väljer du att vandra, paddla eller cykla får du en naturupplevelse utöver det vanliga. Här finns äventyr för alla åldrar och nivåer. Missa inte fantastiska restauranger, caféer, loppisar, sevärdheter, evenemang och äventyr.

Bilfria öar att längta till

Med eller utan egen båt tar du dig enkelt ut på havet för att uppleva skärgården på nära håll.
Hoppa på en reguljär färja och ta dig till en av de bilfria öarna eller följ med på en båttur. Vad sägs om en fartfylld tur med RIB?