({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Vandringspaket i Sjuhärad

    Fotograf: Jan Töve

Vandringspaket för barnfamiljen

Outdoor Support har valt ut några vandringsleder som de tycker passar extra bra att vandra med barnen. Dessutom ihop med bra boende.

Vandringspaket Weekend i Borås

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Outdoor Support har valt ut några som de tycker är fina och kombinerat detta med bra boende.

Vandra på Backa loge

Vid Backa loge finns flera vandringsslingor på olika längd att välja på i Fegens naturreservat. Njut av en härlig vandring i vacker natur!

Familjevandring på Komosse

Nästan enbart på en spång över mosse. Kul aktiviteter utmed vandringen som att tända eld, använda friluftskök, grilla korv osv.

Vandringspaket Skotteksgården

Upplev den härliga utsikten från en av de många utsiktsplatserna längs Åsundenleden och bo i en sjöbungalow med braskamin.

Vandra med upplevelser

Vill du göra långa äventyrliga vandringar i vildmarken eller en kort dagstur med bekvämt boende och lokalproducerad mat?