({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Vandring Sjuhäradsleden

    Vandringspaket i Sjuhärad

    Fotograf: Lukasz Warzecha

Vandringspaket barn i Borås

Outdoor Support har valt ut några vandringsleder som de tycker passar extra bra att vandra med barnen. Dessutom ihop med bra boende.

Paket med 2 övernattningar

I omgivningarna runt Kalv finns många stigar, vägar och leder att vandra på. Det kan vara landsväg, grusväg, åkerväg eller skogsstigar.

Vandra på Backa Loge

Beläget mitt i Fegens vackra naturreservat långt från vardagens buller och brus ligger Backa Loge. Backa Loge ligger i Fegens naturreservatet.

Vandringspaket Weekend i Borås

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Outdoor Support har valt ut några som de tycker är fina och kombinerat detta med bra boende.

Familjepaket Åsundenleden

Åsundenleden dagspaket

En vandring på ca 12 km som går på en del av Åsundenleden. Möjlighet att bestiga Kåkebobergets topp och få en fantastisk utsikt över Åsunden och Ulricehamn.

Åsundenleden flerdagspaket

Upplev den härliga utsikten från en av de många utsiktsplatserna längs Åsundenleden och bo i en sjöbungalow med braskamin.

Vandringspaket Vildmarksleden

Familjepaket Komosse

Med en naturguide vandrar ni på spången genom en spännande natur. Ni lagar lunch över öppen eld och spånar efter fåglarna på fågeltornet. Boende i Sjöbungalow.

Vandra med upplevelser

Vill du göra långa äventyrliga vandringar i vildmarken eller en kort dagstur med bekvämt boende och lokalproducerad mat?