({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandra i Sjuhärad

Hitta din favoritled i Sjuhärad!

Naturen i Sjuhärad är som gjord för vandring. Terrängen är omväxlande och erbjuder vandringsleder runt fina sjöar, genom vildmarksliknande skogsområden och förbi kulturhistoriska sevärdheter.

Hissnande utsikter och mäktiga trädsalar

Vill du göra långa, äventyrliga vandringar i vildmarken eller kanske en kort dagstur med bekvämt boende och lokalproducerad mat? I Sjuhärad finns det vandringsleder som passar alla. Längre ner på sidan hittar du även tillgänglighetsanpassade leder.

Topplista: 10 leder

Alla vandringsleder

 

Fyra av våra mest populära leder

Naturreservat, sjöar, öppna kulturlandskap och trollskog – Sjuhärad är ett riktigt paradis för dig som älskar att vara aktiv utomhus. Här hittar du några av våra mest populära vandringsleder. Vilken är din favorit?

Ta vandringen till nästa nivå – Boka ett smidigt vandringspaket

Kombinera vandringen med boende, mat och spännande sevärdheter. Bo på lantgård, herrgård, hotell, vid ett slott eller en kvarn. Handla lokalproducerat, fika på ett bokcafé, gå en skulptur- och street art vandring eller boka ett skogsbad.

Har du provat Trailrun?

Trailrun i Sjuhärad har uppmärksammats av allt fler. Hit kommer trailrun-fantaster för att uppleva ett kuperat och vackert naturlandskap med fantastiska utsikter. Du kan springa trail på de flesta vandringsleder när som helst på året eller varför inte delta i ett lopp?

Trail-lopp i Sjuhärad: