({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Se & göra i Sjuhärad

Vad vill du hitta på idag?

Runt om i Sjuhärad finns många spännande och sevärda platser att upptäcka. Här hittar du historia kopplat till Tygriket, naturnära äventyr för barnfamiljen och moderna besöksmål inom konst och kultur.

Familj på Vänga Mosse

Topplista: 12 sevärdheter du inte får missa

Sjuhärad är en skattkista som fullkomligt sprudlar av överraskningar inom kultur, historia och natur. Här har vi listat tolv sevärdheter du absolut inte får missa när du besöker oss.

På äventyr i naturen

Sjuhärads vackra och varierande natur känns nästintill som skapt för vandring och andra naturutflykter. Här har du några förslag på naturupplevelser.

Kultur och shopping

Sjuhärad är fullt av olika typer av kultur. Här finns allt från vackra gårdar med en rik historia, till fantastiska glasbruk, konstgallerier och textilia besöksmål.

Museer för alla smaker

Sjuhärad har en rik historia och stort kulturarv, och som tur är finns mycket bevarat för eftervärlden. Här nedan hittar du ett urval av våra mest populära museer.

Familjevänliga upplevelser

Är du på jakt efter barnvänliga aktiviteter och äventyr? I Sjuhärad finns många spännande utflyktsmål som passar hela familjen. Här är några förslag!