({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kollektivtrafik i Göteborg

Fotograf: Jonas Ingman

Så reser du till och inom Sjuhärad

Enklaste sättet att ta sig runt i Sjuhärad är att resa med lokaltrafiken. Västtrafik har biljetter för både 24 och 72 timmar som tar dig runt i hela Sjuhärad. Supersmidigt!


Res enkelt runt i hela Sjuhärad med en och samma biljett!

Lokaltrafiken är det allra smidigaste och mest hållbara sättet att ta sig runt i Sjuhärad. Västtrafik har biljetter för både 24 och 72 timmar som tar dig runt i hela Sjuhärad, på en enda biljett. Du kan läsa mer om biljetter för zon C på Västtrafiks hemsida eller ladda ner deras app "Västtrafik To Go” för att se hur du enklast planerar din resa i Sjuhärad.


Så reser du med kollektivtrafik till Sjuhärad

Det går smidigt att resa till och från Sjuhärad med tåg eller buss varifrån i Sverige du än
reser. Herrljunga och Borås är två stora knutpunkter där flera järnvägslinjer möts. Från Borås går tåglinjer vidare mot Kinna/Skene, Hindås och Limmared.

Från Stockholm - Det går direkttåg från Stockholm till Herrljunga och där kan du byta och fortsätta med tåg mot Borås och Kinna eller buss till flera delar av Sjuhäradsområdet.

Från Göteborg - Det går tåg från Göteborg via Bollebygd till Borås. Det finns också expressbuss från Göteborg direkt till Borås som körs av Västtrafik.

Från Jönköping - Flera bussbolag kör busslinjer från Jönköping till Borås, vissa via Ulricehamn.

 

Närmaste flygplats

Vill du ta dig till Sjuhärad med flyg så gör du det enkelt till Landvetters Flygplats (GOT) som ligger precis i anslutning till Sjuhärads västra gräns.