({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upptäck Sjuhäradsbygden med audioguide

Lär dig mer om alla spännande platser i Sjuhärad

I Sjuhärad finns många intressanta platser att uppleva som ofta har en spännande historia att berätta. Med audioguider blir du på ett lättillgängligt sätt guidad i omgivningarna kring Tranemo, Ulricehamn, Borås, Herrljunga och Svenljunga.

Hur fungerar en audioguide?

På varje plats finns en skylt eller laminerad pdf med en QR-kod så att du kan bli guidad om platsen samtidigt som du upplever den. Många av audioguiderna finns i närheten av en cykel- eller vandringsled i vackra landskap.

Varje guidepunkt avlyssnas var och en för sig genom att enkelt scanna in QR-koden med din mobil. Du hittar också alla guiderna och kan lyssna på dem genom att klicka på knappen nedan.

Guide till nästan 100 sevärdheter

  • Vad är egentligen en förläggare och varför är det typiskt för Sjuhäradsbygden?
  • Hur skapades städerna Borås och Ulricehamn?
  • Vad betyder Tranemo?
  • Och vad är det man har hittat i den 4000-åriga hällkistan?

Totalt finns nästan hundra sevärda platser med i audioguiden och alla har de en fängslande historia att berätta. Upptäck berättelsen om Gårdarna runt sjön och alla andra fascinerande besöksmål i Sjuhärad med audioguiden.

Kartor - På Turistinformationerna i Sjuhärad finns illustrerade kartor för audioguiderna att hämta. Du kan också se alla platser på Googlekartan.