({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Cykla i Sjuhärad

Roliga cykelupplevelser för alla åldrar

Att cykla i Sjuhärad är en rolig och varierande upplevelse. Här finns många fina cykelområden och leder oavsett om du gillar att cykla mountainbike eller fritidscykel.

Upptäck Sjuhärad på två hjul

I Sjuhärad finns många vackra cykelleder, inte minst på tidigare banvallar som är iordningställda för cykling och bjuder därmed en skön plan cykeltur som passar stora som små. Här finns också cykelrundor i skog och mark och på olika mtb-anläggningar.

 

Fyra av våra mest populära cykelleder

I Sjuhärad cyklar du bland herrgårdar och mysiga fik. Du kan trampa fram på banvall rätt igenom vårt spännande landskap eller på en runda mellan våra fina städer. Bo vid ett slott, fika i en bokskog och upplev våra många kulturskatter. Här är några av våra mest populära cykelleder.

Cykla dressin

Dressincykling mellan Ambjörnarp och Sjötofta, på den gamla järnvägslinjen Landeryd-Falköping, är ett mycket populärt äventyr för hela familjen. Upplev naturen, lyssna på tystnaden och bara njut!

 

Cykla mountainbike och downhill

Sjuhärads skogar och anläggningar erbjuder fantastiska upplevelser för MTB-åkaren. Bland annat så har Lassalyckan i Ulricehamn teknikstigar och mountainbikeleder med olika svårighetsgrader, och i Bollekollen Bikepark är det full fart med downhill. Spana in våra främsta MTB-områden nedan.

Cykelsemestern börjar här – Boka ett roligt cykelpaket

I Sjuhärad hittar du flera färdiga cykelpaket där det ingår boende, naturupplevelser och ibland måltider. Supersmidigt! Boka ett cykelpaket och ge dig ut på en härlig cykelsemester tillsammans med familjen, vännerna eller din partner i natursköna Sjuhärad.