({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandringspaket i Sjuhärad

Allt för en smidig vandringsupplevelse

Kombinera vandringen med boende, mat och spännande sevärdheter. Bo på lantgård, herrgård, hotell, vid ett slott eller en kvarn. Handla lokalproducerat, fika på ett bokcafé, gå en skulptur- och street art vandring eller boka ett skogsbad.

Åsundenleden dagspaket

En vandring på ca 12 km som går på en del av Åsundenleden. Möjlighet att bestiga Kåkebobergets topp och få en fantastisk utsikt över Åsunden och Ulricehamn.

Åsundenleden flerdagspaket

Upplev den härliga utsikten från en av de många utsiktsplatserna längs Åsundenleden och bo i en sjöbungalow med braskamin.

Vandringspaket Weekend i Borås

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Outdoor Support har valt ut några som de tycker är fina och kombinerat detta med bra boende.

Vandringspaket barn i Borås

Outdoor Support har valt ut några vandringsleder som de tycker passar extra bra att vandra med barnen. Dessutom ihop med bra boende.

Vandra på Backa Loge

Beläget mitt i Fegens vackra naturreservat långt från vardagens buller och brus ligger Backa Loge. Backa Loge ligger i Fegens naturreservatet.

Familjepaket Komosse

Med en naturguide vandrar ni på spången genom en spännande natur. Ni lagar lunch över öppen eld och spånar efter fåglarna på fågeltornet. Boende i Sjöbungalow.

Matlagning över eld

Med Vildmark Sjuhärad lagar ni tillsammans en måltid över öppen eld som du sent kommer att glömma. Naturen och skogen är del av ert skafferi och den öppna elden är ert kök. 

Vildmarksleden - Skotteksgården

En upplevelserik vandringsled med intressant historia. Chans att se både älg och rådjur. En rundslinga på totalt 8,7 kilometer som delvis går i Årås naturreservat.

Smakvandra - Kvarnen i Hyssna

Bo i en gammal bysmedja och rör dig i mjölnarfamiljens ursprungliga byggnader mitt i den lilla byn. Upplev vandring i naturreservat, trollskogar och genom kulturpärlor.

Vandra med upplevelser

Vill du göra långa äventyrliga vandringar i vildmarken eller en kort dagstur med bekvämt boende och lokalproducerad mat?