({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Uddevalla TURISM

Uddevalla TURISM AB är ett bolag ägt av Uddevalla Kommun som arbetar med att förstärka Uddevalla som maritim stad samt besöksnäringens tillväxt och utveckling. Uddevalla TURISM arbetar med de fyra affärsområdena; Skärgårdsbåtarna i Uddevalla, Uddevalla Turistinformation och inspirationssajten uddevalla.com, Bassholmens gästhem och gästhamn och Uddevalla gästhamn med sommarkafé. Vår vision är att bli bäst i Bohuslän på att skapa säljbara produkter ihop med näringslivet på www.uddevalla.com samt erbjuda värdskap i världsklass!

Inspireras!

Uddevalla Turistinformation

Vi tillhandahåller information om Uddevalla, Bohuslän och delar av Västsverige. Turistinformationen finns tillgängligt via telefon, mail och sociala medier året...

Upplev Uddevalla!

Uddevalla.com

Uddevalla TURISM AB ansvarar för inspirationssajten Uddevalla.com som än en underportal till bohuslan.com och vastsverige.com. Sidan är en inspirationssida för turisten och presenterar företag inom besöksnäringen och reseanledningar.

Skärgårdsbåtarna

Skärgårdsbåtarna i Uddevalla sköter driften av tre kulturhistoriska skärgårdsbåtar som trafikerar den vackra Bohuslänska skärgården med reguljära dags och kvällskryssningar maj till september samt kör beställningstrafik.

Bassholmen

Uddevalla TURISM AB ansvarar för driften av Bassholmens gästhem och gästhamn som har öppet maj-september. Gästhemmet är tillgängligt för gruppbokningar.