({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Uddevalla TURISM

    Uddevalla TURISM AB är ett bolag ägt av Uddevalla Kommun som arbetar med att förstärka Uddevalla som maritim stad samt besöksnäringens tillväxt och utveckling. Uddevalla TURISM arbetar med de fyra affärsområdena; Skärgårdsbåtarna i Uddevalla, Uddevalla Turistcenter och inspirationssajten uddevalla.com, Bassholmens gästhem och gästhamn och Uddevalla gästhamn med sommarkafé. Vår vision är att bli bäst i Bohuslän på att skapa säljbara produkter ihop med näringslivet på www.uddevalla.com samt erbjuda värdskap i världsklass!

Året runt öppet!

Uddevalla Turistcenter

Vi tillhandahåller information om Uddevalla, Bohuslän och delar av Västsverige. Turistcentret finns tillgängligt för besökare och via telefon, mail och sociala...

Upplev Uddevalla!

Uddevalla.com

Uddevalla TURISM AB ansvarar för inspirationssajten Uddevalla.com som än en underportal till bohuslan.com och vastsverige.com. Sidan är en inspirationssida för turisten och presenterar företag inom besöksnäringen och reseanledningar.

Skärgårdsbåtarna

Skärgårdsbåtarna i Uddevalla sköter driften av tre kulturhistoriska skärgårdsbåtar som trafikerar den vackra Bohuslänska skärgården med reguljära dags och kvällskryssningar maj till september samt kör beställningstrafik.

Bassholmen

Uddevalla TURISM AB ansvarar för driften av Bassholmens gästhem och gästhamn som har öppet maj-september. Gästhemmet är tillgängligt för gruppbokningar.