({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Boka din cykel- och vandringsupplevelse!

Vandringsweekend på Sju Sjöar

Helgen den 20 - 22 april är det vandringsweekend på Sju Sjöar. Här sover du bekvämt och äter gott med naturen som närmsta granne. Vakna upp till fågelkvitter och frisk luft. Vandra iväg på leder som finns i vår närhet i en fantastisk natur. Här ligger Kungsjölederna på 9 km med anslutning till Viskastigen 18 km.

Vandra på Backa loge

Vid Backa loge finns flera vandringsslingor på olika längd att välja på i Fegens naturreservat. Njut av en härlig vandringsdag i vacker natur i kombination med god mat från Backa loges Café.

Vandringspaket vid Årås naturreservat

Med Årås Kvarns vandringspaket löser du boende och mat på ett smidigt sätt. Årås - i nordöstra delen av Ulricehamns kommun - är en given plats för den som söker variationsrika vandringsupplevelser i Årås naturreservat.

Vandringspaket på Kvarnen i Hyssna

Vandra på Hyssnaleden, i naturreservat och kulturlandskap. Vårt hotellpaket passar dig som vill njuta av god mat och sköna kulturmiljöer med extra komfort och värdskap.

Vandringspaket i Ätradalen

Frömans Bryggas vandringspaket för hel- eller halvdag är ett komplett koncept för Er som vill njuta både under och efter en dag i vandringskängorna. Redvägsleden innebär lätt vandring genom varierande terräng i ån Ätrans sällskap.

Lygnerns vandringspaket

Området kring Lygnern erbjuder riktigt fina vandringsleder i olika svårighetsgrader. Packa ner vandringskängorna och kameran för en härlig upplevelse i Sätilas vackra natur.

Förläggargårdsturen

En kulturhistorisk cykeltur på 55 km där ni likt en tråd spinner genom den vackra textilbygden i Sjuhärad. Ni korsar tre åar på vackra stenvalvsbroar och besöker Sveriges äldsta bevarade spinneri – Rydals museum. Ni övernattar på två anrika pensionat; Lydde Gård & Kvarnen i Hyssna.

Gårdarna runt sjön

Upplev författarinnan Birgit Th Sparres "Gårdarna runt sjön" från cykelsadeln runt yttre sjön Åsunden. En cykelsemester full av nostalgi och intressanta berättelser där ni besöker flera av gårdarna från romanserien. Välj mellan att bo på Åsundsholm, Hofsnäs Herrgård eller Skotteksgården.

Glasets historia och vacker natur - på cykel

Upplev Västsveriges glashistoria genom att cykla bilfritt längs historiska Oxabanan och Ätradalsleden. Här har oxar en gång i tiden fungerat som dragare för glasbrukets transporter. Njut av god mat, vacker natur och mysigt boende på Hofsnäs Herrgård.

Åsunden runt på cykel

Välkommen till natursköna Ulricehamn, som ligger i Västsveriges inland mellan Borås och Jönköping. Denna dagstur på 42 km tar dig med på en naturskön cykelresa utmed Åsundens långsmala sjö med utsikt över granskogsklädda kullar och genom två naturreservat. Här bor du på mysiga Skotteksgården alldeles intill Åsunden.

Glashistoria- och natur på cykel längs Ätradalsleden

Välkommen på en intressant cykeltur på Ätradalsleden där industrihistorien, glashistoria och second hand möter vacker natur. På denna tur upplever ni Glasets hus och ni bor på Skotteksgården som ligger intill sjön Åsunden.

Cykelpaket på Kvarnen i Hyssna

Välkomna att cykla i den vackra Sjuhäradsbygden! Vårt hotellpaket passar dig som vill njuta av god mat och miljöer med extra komfort och värdskap. Njut av naturreservat, slingrande grusvägar, sjöar, ängar och skogar. De flesta skogsvägar är näst intill bilfria.

Upplev sjön Åsunden med cykel och kanot

Kombinera cykel och kanot under 2 dagar vid sjön Åsunden i Ulricehamn. Här bjuds på en härlig cykeltur, avkopplande kanottur, fint boende och vackert område. Cyklingen går utmed Åsunden på den gamla järnvägen och ni passerar många fantastiska utsiktsplatser.

Upplevelsedag på cykel i Herrljungabygden

Dagen bjuder på lunch på glasverandan på Crea diems bokcafé, därefter väntar bokade cyklar, picknick nedpackad i cykelkorgen och en härlig cykeltur runt sjön Sandsken och genom ett fantastiskt naturreservat.

Destination