Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Sören Kaas Claesson

09
aug
-
17
aug

Nordic Song Festival
Trollhättan

Njut av den nordiska sångskatten under en hel vecka i Trollhättan med omnejd!

Festivalen presenterar en stor bredd ur den nordiska sångskatten. Njut av konserter med fantastiska artister under en hel vecka! Konstnärlig ledare är erkända svenska sopranen Gitta-Maria Sjöberg, bördig från Trollhättan.

Sommaren 2019 är det femte året som Nordic Song Festival genomförs men det är första gången den gästar Trollhättan med omnejd. Sångfestivalen bjuder som vanligt på ett program av hög klass med internationellt kända artister.

Konsertprogram Nordic Song Festival presenterar en stor bredd ur den nordiska musikskatten. Hela veckan kan du njuta av konserter med artister och kursdeltagare och spännande föredrag om ämnen kopplade till sång och musik. Program för 2019 kommer snart.

Mästarkurser Nordic Song Festival är öppen för studenter från hela världen som kommer till festivalen för att få under visning samt bygga nätverk. Undervisningen genomförs både med publik och som individuella lektioner utan publik. Initiativtagare och konstnärlig ledare till Nordic Song Festival är Gitta-Maria Sjöberg från Danmark, internationellt erkänd svensk sopran och sångpedagog. Gitta-Maria är uppvuxen i Trollhättan.

Läs mer om evenemanget här!

Kontaktinformation

Nordic Song Festival i samverkan med Trollhättans Stad

Trollhättan


Telefon: +4670 756 7119


E-post: Skicka E-post

Hemsida: nordicsongfestival.com