({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Roy Johansson

Resa till Trollhättan och Vänersborg

Snabbt och effektivt! Oavsett om du vill ta bilen, cykla, ta båten eller bussen, flyga eller ta tåget så finns det bra förbindelser hit. Till Trollhättan-Vänersborg kan du välja det kommunikationssätt som passar just dig.

Tåg

Ta tåget till Trollhättan och Vänersborg, hit är det enkelt att åka från till exempel Stockholm, Göteborg och Oslo.

-

Buss

Ta bussen till Trollhättan och Vänersborg från närliggande städer antingen för en trevlig dagstur eller för en längre vistelse.

-

Bil, Husbil, Husvagn

Vårt område genomkorsas av E45:an och Rv44 vilket gör att vi är enkla att nå via exempelvis Göteborg, Lidköping och Uddevalla. Här hittar du också platser att parkera bilen, husbilen och husvagnen.

-

Med cykel

Kommer du på cykeln eller med cykeln så finns det mycket att upptäcka från sadeln, både i området runt städerna och nära centrum. Här passerar flera större cykelleder men också ett par lokala.

-

Båt

Följ Vänern och Göta älvs vatten och anländ till Trollhättan och Vänersborg. Här hittar du båtservice och gästhamnar för ditt besök med båten.

-

Flyg

Oavsett om du landar i Landvetter eller i Trollhättan-Vänersborgs egen flygplats så är det enkelt att ta dig till Trollhättan och Vänersborg.