Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Okänd

Kontakta Visit Trollhättan Vänersborg

Visit Trollhättan Vänersborg är namnet på det gemensamma turistbolaget för Trollhättan och Vänersborg. Vi har en helårsöppen turistbyrå i båda städerna. Se nedan för kontaktuppgifterna till turistbyråerna och till personalen.

Om Visit Trollhättan Vänersborg

Visit Trollhättan Vänersborg ägs av en medlemsförening vars medlemmar består av Trollhättans Stad, Vänersborgs kommun och mer än 220 företag. Vårt huvudsakliga uppdrag är egentligen inte konstigare än att se till att fler folk blir nyfikna på vår fantastiska destination och väljer att komma hit, antingen i affärssammanhang eller som privatpersoner. 

Styrelse för Visit Trollhättan Vänersborg 2018

Trollhättans turistcenter

Turistbyrån i Trollhättan ligger på Innovatumområdet nära till flera stora sevärdheter. Härifrån är det nära till Trollhättans Fall-och slussområde och stadskärnan. Här finns gott om parkering för besökare att stå länge för sitt besök. Välkommen in till oss för service och information om det lokala, regionala och nationella turistutbudet. Det går också bra att ringa på 0520-135 09 eller maila info@visittv.se 

Vänersborgs turistcenter

Vänersborg turistbyrå har öppet hela året. Vi finns centralt i Vänersborg med god tillgång till parkering vid torget och säljer även tåg- och bussbiljetter för hela Sverige. Här får man service och information om det lokala, regionala och nationella turistutbudet. Det går också bra att ringa på 0521-135 09 eller maila info@visittv.se  Vill du komma i kontakt med vår tåg- och bussförsäljning vänligen ring 0521-100 27.

Personal

Vill du komma i kontakt med oss på Visit Trollhättan Vänersborg ser du respektive persons kontaktuppgifter här nedan. Det går även att nå oss via vår växel som har samma nummer i både Trollhättan och Vänersborg nämligen, 0520-13509 alt. 0521-13509.

Det går också att nå oss via vår gemensamma mail: info@visittv.se

Lina Nielsen - Turistbyråansvarig Trollhättan
Tel 072-5013507
Mail: lina.nielsen@visittv.se

Kajsa Olsson - Turistbyråansvarig Vänersborg
Tel 0521 - 135 45
Mail: kajsa.olsson@visittv.se

Oxana Akhremova - Försäljningsansvarig Tåg och Buss
Tel 0521 - 100 27
Mail: oxana.akhremova@visittv.se

Fredrik Lilja - Webbutvecklare
Tel 0520 - 135 14
Mail: fredrik.lilja@visittv.se

Sladjana Siric - Redovisningsekonom 
Tel 0521 - 135 81
Mail: sladjana.siric@visittv.se

Maria Engström-Weber - Turistchef/VD 
Tel 0521 - 135 42
Mail: maria.engstromweber@visittv.se