({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vi möts i Trollhättan och Vänersborg

Hitta den perfekta anläggningen för ert möte i Trollhättan och Vänersborg. I vårt område finns det flera inspirerande alternativ att välja mellan.

Spännande upplevelser med utsikt över Trollhättan

ALBERT KÖK HOTELL KONFERENS. Andas er nästa konferens ”småskaligt, omtänksamt och utanför storstan”? Albert erbjuder en personlig konferensanläggning med lång anrik historia som sträcker sig tillbaka ända till 1850-talet. Hembakat, hållbart och smakfullt är några av Alberts kännetecken, köket är nämligen berömt för sin fantastiska och spännande matlagning. Här erbjuds konferenspaket för både mindre och större företag.

Läs mer och boka här

 

Avkopplande möten på landsbygden

BRÅLANDA HOTELL & VANDRARHEM. Njut av din konferens i lugn och ro ute på landsbygden. Vi finns mitt emellan Göteborg och Karlstad, nära E45 med gratis parkeringsplatser precis utanför husknuten och flexibel personal, som gör allt för att få er att trivas. Vill ni passa på att stärka teamkänslan, så kan ni hyra restaurangköket och laga mat tillsammans och vill ni ha en utomhusaktivitet, så finns Dalslandsaktiviteter nära anslutning.

Läs mer och boka

 

Mötesplats med något för alla

KONFERERA - FOLKETS HUS KULTURHUSET. Hos KONFERERA kan ni boka allt från mindre mötesrum om ni är en handfull deltager till en teater om ni är flera hundra. Vi erbjuder alla typer av möten, avancerade digitala möten, hybridmöten, kongressmöten, mässor eller en traditionell dagkonferens! Här finns det senaste när det gäller utrustning för digitalmöten, ljus och ljud. Det finns dessutom det stora möjligheter att avsluta med en kulturupplevelse eller en festlig middag.

Läs mer och boka här

 

Pompa och eleganta möten mitt i Vänersborg

FOLKETS HUS VÄNERSBORG är Vänersborgs mest centrala konferensanläggning. Just denna centrala placering är optimal för dig som anländer med buss eller tåg. En kortare promenad på ca 4 minuter tar er till såväl hotell som Vänersborgs resecentrum. I lokalerna finns det plats för allt från det lilla mötet mellan två personer till det stora med 300 deltagare. Du kan även boka Vänersborgs Teater, en av landets finaste landsortsteatrar, vars vackra salong lämpar sig utmärkt för det större mötet eller konferensen.

Läs mer och boka här

 

Rofyllda upplevelser med naturtema

HOTELL HEHRNE. Här finns alla möjligheter för en utvecklande konferens oavsett om ni är 2 eller 90 personer. Här bor & arbetar ni i en vacker naturmiljö, äter god mat, njuter av lugnet och umgås med varandra. För att ge er konferens bästa möjliga förutsättningar anpassar vi er upplevelse helt efter era behov. Vi erbjuder en mängd olika mötesrum, mat och dryck, logi och aktiviteter under er konferens. Här är naturtemat genomgående och området är som gjort för att göra saker tillsammans och att koppla av.

Läs mer och boka här

 

Mat och möten för alla tillfällen

KALASKOKET FASETTEN. Lättillgänglig konferensanläggning utmed E45:an och RV44. På Kalaskoket erbjuds ett personligt bemötande och vällagad mat med fokus på trend och säsong. Här finns rikligt med parkeringsplatser utanför husknuten, trevliga och ändamålsenliga lokaler och flexibel personal. Varför inte komplettera dagen med en 5-kamp eller någon stärkande lagaktivitet när ni ändå är här?

Läs mer och boka här

 

Upplevelser med plats för naturen, kungar och älgar

KUNGAJAKTMUSEET ÄLGENS BERG. En unik och inspirerande mötesplats i avspänd miljö, där naturen medverkar till att skapa ett lugn som ger dig utrymme för kreativitet och arbetsro. Upplev en unik konferens runt en sprakande brasa. Den stora tältkåtan har plats för ca 40 personer. I kåtan finns möjlighet att njuta av enklare fika och eller middagar. Inne i museet finns även en konferenslokal för max 30 personer i biosittning. För större möten eller tillställningar är det möjligt att hyra hela museet för aktiviteter med upp till 100 personer.

Läs mer och boka här

 

Känn innovationens krafter 

NOVA MAT OCH MÖTEN. Mitt i hjärtat av Innovatumområdet hittar du NOVA Mat och Möten.Bland gamla lokstallar och nybyggda hus med glasade fasader befinner sig NOVA i en unik miljö för möten och kulinariska upplevelser med mat lagad från grunden och ett eget Bageri. PÅ NOVA finns möjligheterna med allt från lilla mötet till större Event med flera tusen deltagare i egen Eventarena.

Läs mer och boka här

 

Hög energinivå vid Vänerns sydvästra spets

QUALITY HOTEL. Siktar ni på en heldag, ett möte på några timmar eller kanske en kvällsaktivitet med middag? Ni bestämmer hur ni vill ha det, så fixar personalen det mesta! Alla konferensgäster bjuds på popcorn, glass, godis och frukt. Här hittar du avskildhet, hög servicenivå och den senaste utrustningen. I närområdet finns en mängd aktiviteter som ni kan ägna er åt under eller efter konferensen. På hotellet finns, bland annat: floating, massage, gym, frisör. Lagtävlingar och teambildning hjälper vi gärna till med om så önskas. Passa också på att utmana dina kollegor i shuffleboard eller bordtennis.

Läs mer och boka här

 

Låt kreativiteten flöda i herrgårdsmiljö

RONNUMS HERRGÅRD. En härlig känsla infinner sig när man kör upp längs allén. Här kombineras effektiva möten i tyst och lugn herrgårdsmiljö med personlig service, god mat & dryck. Kanske vill du kombinera ditt möte med roliga och kanske även lärorika sysselsättningar, allt för att överraska och överträffa mötesdeltagarnas förväntningar? Till exempel olika dryckesprovningar, mat- och dryckestipspromenad, gemensam matlagningskväll, grillkväll i grillkällaren, quiz och frågesporter eller varför inte olika teamlekar.

Läs mer och boka här

 

Bli inspirerade vid Trollhätte kanal

SCANDIC SWANIA. En anläggning i hjärtat av centrum med Trollhätte kanal som närmsta granne. Scandic Swania erbjuder nyrenoverade lokaler med den senaste tekniken. Konferens, kongress, mässa eller fest? Med 12 mötesrum och 201 hotellrum är möjligheterna många och kapaciteten stor. Ni kan dessutom runda av dagen med ett dopp i inomhuspoolen, träna i gymmet eller koppla av i bastun.

Läs mer och boka här

 

Träffas vid Vänerns Riviera med schlager i bakgrunden

URSAND RESORT & CAMPING. Börja dagen med konferens i vårt nybyggda schlagermuseum, fortsätt med en väl tilltagen lunch i vår mysiga restaurang innan du knallar vidare till vårt spa eller utmanar dina kollegor på shuffleboard. På kvällen kan du somna gott i våra nya & fullt utrustade villavagnar med sjöutsikt. Här finns utrymme för upp till 80 personer, projektor, TV- & ljudsystem samt bar och tillhörande lounge – där inredningen är inspirerad av Bert Karlssons framgångsrika schlagerhistoria.

Läs mer och boka här