({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Hur påverkar din telefon miljön?

Fotograf: Jan Vasek

Fritt WiFi i Trollhättan Vänersborg

Behöver du koppla upp dig mot Internet? I båda städer finns gratis WiFi som du gärna får använda under ditt besök.

Trollhättan

Fritt WiFi i centrala Trollhättan
I Trollhättan erbjuds gratis WiFi i Trollhättans centrum och runt om i Älvrummet för besökare. I området finns 20-talet accesspunkter som går från fallområdet i söder till resecentrum i norr. Från Spikön i väst till Högskolan Väst i öst. 

WiFin går under namnet "Trollhattan_Gotanet_Open". Det enda du behöver för att koppla upp dig är att välja nätverket, godkänna avtalet och börja surfa. Du får då tillgång till Internet i en timme. Hastigheten på 5 Mbit/s räcker väl till att surfa och kolla på YouTube.

Om du vill nå kommunala tjänster och bolag samt turistbyråns hemsida behöver du inte inloggning, dock surfar du snabbast genom att koppla upp dig till nätverket. 

Vänersborg

Fritt WiFi på Vänersborgs bibliotek
I Vänersborg kan du besöka Vänersborgs bibliotek där du kan komma åt fritt WiFi som heter Vanersborg_Guest. För att använda detta nätverk behöver man ett inloggningskonto som man skapar genom att fylla i sitt namn och mobilnummer. 

Du kommer då få ett sms med användarnamn och lösenord för att logga in på nätverket. Om du använder en telefon med utländskt nummer så skriver du "+" och landskoden. 

Här kan du läsa mer om Vänersborgs bibliotek. 

Fler platser
Det finns också flera restauranger, caféer, hotell och bibliotek som erbjuder WiFi för sina gäster runt om i städerna.