({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Trailhättan 4

Välkommen till Trailhättan

Trollhättan har vuxit fram längs Göta älv vid de mäktiga Trollhättefallen. Staden erbjuder en rik historia och många spännande naturupplevelser med närhet till centrum. Känner du för en lugn promenad omgiven av rofylld natur eller en härlig löptur i ojämn terräng, kanske en mountainbiketur?

Låt oss inspirera dig med Trailhättans utbud.

Edsvidsleden

Längd: 14 km

Edsvidsleden är en av våra mest populära leder som går i varierad natur i naturreservat och längs Göta älv och bjuder på vackra utsikter, mysiga fikastopp och mer.

Slussrundan

Längd: 7.5 km

Ta en skön promenad eller en uppfriskande joggingtur längs vackra Trollhätte kanal. Leden tar dig från centrum i norr till de vackra slussarna i söder och tillbaka. 

Alliansloppsrundan

Längd: 16 km

Följ i spåren av världens största tävling för rullskidor; Alliansloppet. En utmaning för såväl eliten som vardagsmotionären nära Trollhättans centrum.

Kraftprovsrundan

Längd: 11.6 km

Kraftprovet går vanligtvis som uppstart för festivalen Fallens Dagar men nu kan du utmana dig på provet oavsett tid på året. Loppet ger dig verkligen en unik upplevelse i Fall- och slussområdet.

Översikt leder

Här hittar du alla leder i Trailhättan.

Översikt friluftsområden

Här hittar du alla friluftsområden i Trailhättan.