({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
20
aug
-
28
aug

Trollhättan Action Week 2022
Trollhättan

Gör dig redo för en vecka full av action och utmaningar!

Trollhättan Action Week 2022

Välkommen till Trollhättan Action Week mellan den 20-28 augusti, en vecka som fylls med tävlingar inom en hel rad olika sportgrenar. Det blir en riktig folkfest i Trollhättan som erbjuder utmaningar för alla - spring, cykla, åk rullskidor eller inlines. Den största höjdpunkten är självklart världens största tävling i rullskidor - Alliansloppet som startar i det unika fallområdet i Trollhättan. 

 

 

 

Alliansloppet – Världens största tävling för rullskidor!

Rullskidloppet för alla som gillar att utmana sig själva – motionärer och världselit på samma startlinje. Alliansloppet startades 2007 och rullskidloppet har sedan dess utvecklats till en folkfest. Loppet startar i det unika fallområdet i Trollhättan och körs sedan på en varvbana som mäter 16 km. Alliansloppet är seedningsgrundande till bland annat Vasaloppet. Alliansloppet erbjuder också en klass med separat start för inlines som körs med eller utan stavar. Läs mer om Alliansloppet och anmäl dig här!

Trollhättan City Trail – 10,5 km på stigar och trappor runt Trollhättans vackra slussområde!

Trollhättan City Trail är en tuff utmaning för alla löpare. På en kuperad bana runt Trollhättans slussområde springer man på tekniska stigar, branta trappor och genom natursköna skogspartier. En garanterad mjölsyrafest för elit som motionär! Vid löploppen går 100 kr av anmälninsavgiften direkt tillbaka till den förening. Läs mer om Trollhättan City Trail och anmäl dig här!

 

Mer information om tävlingarna under veckan kommer

 

 

 

Nyfiken på mer?

Det är mycket mer på gång under Trollhättan Action Week. Läs mer om allt som händer under veckan på www.alliansloppet.se 

Kontaktinformation

Alliansloppet

Modhs Väg 102

46155 Trollhättan


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post

Hemsida: alliansloppet.se/