({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Smaka på Trollhättan 2022

9-10 september är det äntligen dags för Mat- och Restaurangfestivalen Smaka på Trollhättan! En helg fylld med massa happenings. Förutom att festivalen självklart kommer erbjuda fantastiska mat- och dryckesupplevelser från alla våra restauranger som finns på plats, så kommer det bli spännande tävlingar, intervjuer, livemusik, mat- och dryckesprovningar, modeshow och höstinspiration samt cookalong med inspiration från världens alla hörn. 

Varmt välkommen!

Vi ses på Drottningtorget den 9-10 september!

Thumbnail image

Smaka på Trollhättan-menyer

På Drottningtorget och dess festivalområde kommer flera av Trollhättans restauranger ta plats i pop up stugor och erbjuda väl utvalda smakarätter och menyer.

Cookalongs

Häng med matlagningsaktiviteter, sk Cookalongs, där professionella kockar presenterar god och lättlagad mat som vi kan laga tillsammans.Bland annat kommer Zeina och Wichudaporne att gästa oss med matinspiration från världens alla hörn.

Kockåttan

Fredagen den 9 september kl 12.30 är det dags för den rafflande finalen i Kockåttan! Totalt är de fyra skolor med elever från årskurs 8 som kommer tävla och presentera sina tävlingsrätter med tema Streetfood, för juryn från Svenka Kockars förening. Kom och heja på årets finalister som i år består av elever från Lyrfågelskolan, Fridaskolan, Paradisskolan och Sylteskolan!

Champagneprovning med NOVA Mat och Möten

Boka in Er på Champagneprovning tillsammans med NOVA, Champagnehuset och Havstenssunds Ostron under Smaka på Trollhättan.

Boka plats vid Smaka-bordet

Under Smaka på Trollhättan har du en unik möjlighet att avnjuta en middag tillsammans med någon av våra gästkockar. Boka din plats vid något av de tre borden och få maten presenterad av kocken samtidigt som ni tillsammans testar smaklökarna.

Pris: 100 kr
Intäkterna från middagen går till Barncancerfonden Västra.