({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Smaka på Trollhättan 2021

Ett oförutsägbart coronaläge i en tid när behovet att få uppleva saker tillsammans är större än någonsin gör att Smaka på Trollhättan ställs om till en hybrid festival. Formatet ger en flexibilitet som garanterar att festivalen kan genomföras oavsett smittoläge 21-22 maj 2021.

I ett hybridevent kombineras fysiskta och digitala i aktiviteter som du antingen deltar i själv, på distans eller fysiskt på en av staden restauranger.

Restaurangerna

Boka bord på en av våra fantastiska restauranger eller låt restaurangen komma hem till dig genom en Smaka på Trollhättan Take - Away.

Trollhättans Mästerkock

Älskar du att laga mat och lyckas du att slå middagsgästerna med häpnad med smaker och snygga uppläggningar? Då har du chansen att vara med och tävla om att bli Trollhättans Mästerkock 2021.

Kockåttan

Trollhättans åttondeklassare gör upp i Kock 8:an med en jury från Svenska Kockars Förening.

Inspirationsstudio

Se in och inspireras av kockarnas egna tips och tankar, följ cookalongs och ta del av goda recept.

Cookalongs

Laga mat online med professionella kockar som guidar dig hemma i ditt kök. Boka upp dig för en råvarukasse som hämtas i matbutiken och laga den sedan hemma på ett mästerligt sätt. 

 

Den virtuella matfestivalen

Det går utmärkt att dela smak- och doftupplevelser utan att ses fysiskt. Under Smaka på Trollhättans sista dag genomförs ett virtuellt dinner party. Passa på att testa detta koncept som blivit stort i USA.

The Beat of Trollhättan

Är du intresserad av att vara med i vad som kanske kan bli världens största Jerusalema Challenge? Samla ditt kompisgäng, dina föreningsmedlemmar, kollegor, släktingar, din familj, nära och kära och...

Smaka på Konst

Under denna smakfest skapar vi en fest för alla sinnen. Här möter lokala konstnärer våra verksamheter och tillsammans bjuder vi in dig till en fest i färg, form och inspiration.

Take Away - Middag från Albert

Boka helgkassen från Albert Kök, Hotell & Konferens och njut hemma av god och lyxig mat direkt från restaurangens kök.

Följ med på NOVA:s matresa

Det är dags för en resa runt jorden där maten står i centrum. NOVA Mat och Möten i Innovatumområdet serverar mat från ett nytt resmål varje vecka.