({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Smaka på Trollhättan 2023 - Official Aftermovie

Välkomna till Smaka på Trollhättan 24-25 maj 2024!

Save the date, 24-25 Maj fylls återigen Drottningtorget med matinspiration, kockdueller, livemusik, barnunderhållning och mycket mer!

Mer information och program kommer inom kort!

Glöm inte att följa oss på sociala kanaler!

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook
 
   

Restauranger

Flera av våra lokala restauranger tar plats på Drottningtorget i Pop-up stugor och erbjuder väl utvalda Smaka-rätter. Passa på att prova flera olika rätter och kanske hitta en ny favorit? Medverkande restauranger och menyer kommer inom kort.

Matinspiration

Kom och låt er inspireras av matlagning på Drottningtorget tillsammans med våra lokala kockar. 

Kockåttan

Kockåttan är en kocktävling för årskurs 8 elever från Trollhättan. Här tävlar eleverna i en kockduell  och vår jury består av kockar från Svenska Kockars förening som kommer att finnas på plats under helgen. Mer information om vilka skolor som deltar kommer inom kort. 

Livemusik & underhållning

Under två dagar fylls Drottningtorget med massor av underhållning. Allt från grym musik till barnunderhållning. Kom till torget och njut av underhållning och god mat. 

Mat- och saluhallsmarknad

Träffa lokala aktörer och producenter på Smakas egna mat- och saluhallsmarknad.

Stans största after work!

På fredag den 24/5 fyller vi tillsammans Drottningtorget och bjuder in till stans största AW. Samla kollegorna, familjen eller kompisgänget. Det blir en fartfylld kväll tillsammans med god mat, svalkande dryck och såklart musikunderhållning! Perfekt företagsaktivitet för att fira in sommaren!

Sponsorer 2024

Utan alla våra fantastiska sponsorer hade vi inte kunnat genomföra Smaka på Trollhättan. Vi är så glada och tacksamma för alla fina samarbeten. Det är också extra roligt att vi tillsammans har möjlighet att stötta och utveckla vårt näringsliv.

Är ditt företag intresserade av att synas i samband med Smaka? Kontakta Lisa.w@citytrollhattan.se för att höra mer.