({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Smaka på Trollhättan 2024 - Official Aftermovie

Välkomna till Smaka på Trollhättan 24-25 maj 2024!

Varmt välkomna till Smaka på Trollhättan!

Glöm inte att följa oss på sociala kanaler!

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook
 
   

Program Smaka

Varmt välkommen till Smaka på Trollhättan 2024. Under två dagar kan du njuta av god mat, underhållning, roliga aktiviteter och spännande tävlingar på Drottningtorget i centrala Trollhättan.

Biljetter till Smaka

Fram till kl 17.00 är det fri entré, därefter entréavgift. Köp entrébiljett redan nu, säkra din plats och gå före i kön till fredagens After Work och lördagens Livemusik & Underhållning, som garanterat kommer bli två helt magiska kvällar!

Smaka på Trollhättan AW

Stans största after work!

På fredag den 24/5 fyller vi tillsammans Drottningtorget och bjuder in till stans största AW. Samla kollegorna, familjen eller kompisgänget. Det blir en fartfylld kväll tillsammans med god m...

Försäljning av mat utomhus från en bod

Restauranger

Flera av våra lokala restauranger tar plats på Drottningtorget i Pop-up stugor och erbjuder väl utvalda Smaka-rätter. Passa på att prova flera olika rätter och kanske hitta en ny favorit? Me...

Smaka Livemusik

Livemusik & underhållning

Under två dagar fylls Drottningtorget med massor av underhållning. Allt från grym musik till barnunderhållning. Kom till torget och njut av underhållning och god mat. 

Bricka med champagneglas

Champagne, Ostron & Hållbarhet

Här möter lyx långsiktighet och smaklökarna får uppleva det bästa från två världar: Ostron & Champagne. Två delikatesser som även bär på ett starkt budskap om miljömässig hållbarhet.

Saluhallsmarknad under Smaka på Trollhättan

Mat- och saluhallsmarknad

Träffa lokala aktörer och producenter på Smakas egna mat- och saluhallsmarknad.

Flera barn och familjer som samlats på torget i Trollhättan

Barnaktiviteter

Det kommer finnas mängder med roliga aktiviteter för våra yngre besökare under Smaka på Trollhättan. Missa inte Kids Dance Club med Nallvin & Älvis!

 
Prisutdelning till vinnarna av Kockåttan 2023

Smakas unga Stjärnkockar

Är du en fena i köket, älskar du att laga mat och gillar att tävla? Då ska du söka till matlagningstävlingen “Smakas unga stjärnkockar", en tävling för ungdomar mellan 13-16 år. 

Person som lagar mat på en scen

Smakas Stjärnkock

Missa inte den spännande kockduellen 25/5 kl 14.00, där Smakas Stjärnkock 2024 utses! En tävling mellan fyra lokala kockar som kommer ge allt för att vinna detta prestigefyllda pris.

Matinspiration

Under helgen kommer ni att få ta del av matlagning på högsta nivå av såväl inbjudna gästkockar som lokala profiler. Samtliga aktiviteter sker på matscenen i restaurangtältet och vi utlovar en spännande mix av tävlingar, matlagning och inspiration. 

Hållbara Smaka

Smaka har sen start strävat efter att vara ett cirkulärt och hållbart arrangemang och nominerades redan 2022 till Västveriges Hållbarhetskliv. I år fyller vi på med ytterligare spännande och hållbara aktiviteter och happenings.

Tattoo på Smaka

Under helgen kommer du kunna att tatuera dig på Smaka! Amigo Ink med sina grymma tatuerare finns på plats för såväl förbokade tider som drop in. Till barnen har vi självklart Smaka-gnuggisar som delas ut så lång lagret räcker.

Sponsorer 2024

Utan alla våra fantastiska sponsorer hade vi inte kunnat genomföra Smaka på Trollhättan. Vi är så glada och tacksamma för alla fina samarbeten. Det är också extra roligt att vi tillsammans har möjlighet att stötta och utveckla vårt näringsliv.

Är ditt företag intresserade av att synas i samband med Smaka? Kontakta nathalie@citytrollhattan.se för att höra mer.