({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Se festivalen igen!

Om du missade livesändningarna under Smaka på Trollhättan 2021 så har du fortfarande chansen att se dem på YouTube. Nedanför ser du livesändningarna från fredagen och lördagen samt Efterfestivalen.

Fredagens livesändning

Se Smaka på Trollhättans livesändning från fredag 21 maj igen på YouTube.

Lördagens livesändning

Se Smaka på Trollhättans livesändning från lördag 22 maj igen på YouTube.

Efterfestivalen

Se på Efterfestivalen igen i efterhand som bjöd på massor med skön underhållning.

The Beat of Trollhättan

Trollhättan slog världsrekordet i Jerusalema Challenge! Tillsammans samlade vi över 700 personer som deltog i utmaningen. I filmen ser du bidrag från lokala skolor, föreningar, företag m.m. Tack för alla fantastiska bidrag som vi fått till oss och som ligger ute på sociala medier.

Bidragen kan du se i sin helhet på #jerusalematrollhattan på Facebook.

Program

Sveriges första hybrida matfestival bjuder på två inspirerande och smakrika dagar i Trollhättan. Se programmet och planera in dina dagar under Smaka på Trollhättan 21-22 maj 2021.

Smaka på Trollhättan-menyer

Boka bord på en av våra fantastiska restauranger eller låt restaurangen komma hem till dig genom en Smaka på Trollhättan Take - Away.

Trollhättans Mästerkock

Älskar du att laga mat och lyckas du att slå middagsgästerna med häpnad med smaker och snygga uppläggningar? Då har du chansen att vara med och tävla om att bli Trollhättans Mästerkock 2021.

Kockåttan

Trollhättans åttondeklassare gör upp i Kock 8:an med en jury från Svenska Kockars Förening.

Cookalongs

Häng med på Cookalongs under Smaka på Trollhättan där professionella kockar presenterar god och lättlagad mat som vi kan laga tillsammans. Recept och inköpslistor finns här att ladda ner.

 

Den virtuella matfestivalen

Det går utmärkt att dela smak- och doftupplevelser utan att ses fysiskt. Under Smaka på Trollhättans sista dag genomförs ett virtuellt dinner party. Passa på att testa detta koncept som blivit stort i USA.

Begränsat antal platser

Jerusalema Challenge under Smaka på Trollhättan

Under Smaka på Trollhättan 2021 samlades Trollhättan i vår egen Jerusalema Challenge.

Smaka på Konst

Under denna smakfest skapar vi en fest för alla sinnen. Här möter lokala konstnärer våra verksamheter och tillsammans bjuder vi in dig till en fest i färg, form och inspiration.

Take Away - Middag från Albert

Boka helgkassen från Albert Kök, Hotell & Konferens och njut hemma av god och lyxig mat direkt från restaurangens kök.

Följ med på NOVA:s matresa

Det är dags för en resa runt jorden där maten står i centrum. NOVA Mat och Möten i Innovatumområdet serverar mat från ett nytt resmål varje vecka.

Sponsorpaket Smaka på Trollhättan

Stötta lokalt och gör något kul med din personal eller kunder genom att bli sponsor till Europas första hybrida matfestival, Smaka på Trollhättan.