({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Smaka på Trollhättan

Mat- och Restaurangfestivalen Smaka på Trollhättan var en stor succé med mycket god mat, spännande Kockåttan, smakrika provningar och fantastisk underhållning under hösten 2022. 

Vi ser redan fram emot nästa Smaka på Trollhättan! Ses igen 12-13 maj 2023. 

Thumbnail image

Se livesändningen från 9 september igen!

Se Smaka på Trollhättans livesändning från 9 september igen. Dagen bjöd bland annat på spännande Kockåttan dueller, cookalong med Zeina och besök av Simplefood4you - Alexandra Johnsson.

Thumbnail image

Se livesändningen från 10 september igen!

Se Smaka på Trollhättans livesändning från 10 september igen. Dagen bjöd bland annat på matlagning med Wichudaporn, tårtdekoration med Asha Polampalli och mycket härlig livemusik.

Thumbnail image

Förköpsbiljetter

Säkra din plats till Smaka på Trollhättans festivalområde och få tillgång till separat entré för endast förköpta biljetter. Barn under 18 år i målsmans sällskap går in gratis.

Smaka på Trollhättan-menyer

På Drottningtorget och dess festivalområde kommer flera av Trollhättans restauranger ta plats i pop up stugor och erbjuda väl utvalda smakarätter och menyer.

Cookalongs

Häng med på matlagningsaktiviteter, sk Cookalongs tillsammans med våra professionella kockar. Bland annat kommer Zeina och Wichudaporne att gästa oss med matinspiration från världens alla hörn. Läs mer om recept, inköpslista och hur du kan laga mat tillsammans med våra kockar.

Kockåttan

Fredagen den 9 september kl 12.30 är det dags för Kockåttan!
Fyra skolor med elever från årskurs 8 gör upp i den rafflande finalen med tävlingsrätter i temat Streetfood.

Livemusik

Ta del av grym musik från olika artister och band medan du njuter av god mat under Smaka på Trollhättan.

Mat- och saluhallsmarknad

Träffa lokala aktörer och producenter på Smakas egna mat- och saluhallsmarknad.

Smaka på Konst

Förutom lokal mat så bjuder också 9-10 september på lokal konst i form av konstrundan Smaka på Konst i Trollhättans centrum.

Boka plats vid Smaka-bordet

Under Smaka på Trollhättan har du en unik möjlighet att avnjuta en middag tillsammans med någon av våra gästkockar. Boka din plats vid något av de tre borden och få maten presenterad av kocken samtidigt som ni tillsammans testar smaklökarna.

Pris: 100 kr
Intäkterna från middagen går till Barncancerfonden Västra.