({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Thumbnail image

Smaka på Trollhättan 2022

Smaka på Trollhättan 2022 blir äntligen en matfestival på torget med en massa skön höstinspiration. Fredagen kommer bjuda på diverse kockdueller, inspiration, AW, musik och restaurangtält och lördagen kommer att visa Smaka på konst, cookalongs med inspiration från världens alla hörn, höstmode, blommor, signering av kända kockar från Visit Trollhättan Vänersborgs kokbok och så klart även restaurangtält.
Varmt välkommen!

Vi ses på Drottningtorget den 9-10 september!

Program

Efter förra årets succé så satsar vi ännu en gång på att skapa ett fantastiskt Smaka på Trollhättan med många spännande programpunkter. 

Programmet kommer

Smaka på Trollhättan-menyer

På torget kommer flera av Trollhättans restauranger ta plats i inspirationstältet för att erbjuda väl utvalda smakamenyer. Du som besökare köper ett Smakahäfte och sen kan du Smaka på Trollhättan utifrån vad du tycker verkar godast.

Menyer och bokning kommer

Trollhättans Mästerkock

Älskar du att laga mat och lyckas du att slå middagsgästerna med häpnad med smaker och snygga uppläggningar? Då har du chansen att vara med och tävla om att bli Trollhättans Mästerkock 2022.

Kockåttan

Trollhättans åttondeklassare gör upp i Kock 8:an med en jury från Svenska Kockars Förening.

Information kommer

Cookalongs

Häng med på Cookalongs under Smaka på Trollhättan där professionella kockar presenterar god och lättlagad mat som vi kan laga tillsammans. Recept och inköpslistor finns här att ladda ner.