({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Program

Sveriges första hybrida matfestival bjuder på två inspirerande och smakrika dagar i Trollhättan. Se programmet och planera in dina dagar under Smaka på Trollhättan 21-22 maj 2021.

Restaurangerna

Boka bord på en av våra fantastiska restauranger eller låt restaurangen komma hem till dig genom en Smaka på Trollhättan Take - Away.

Trollhättans Mästerkock

Älskar du att laga mat och lyckas du att slå middagsgästerna med häpnad med smaker och snygga uppläggningar? Då har du chansen att vara med och tävla om att bli Trollhättans Mästerkock 2021.

Kockåttan

Trollhättans åttondeklassare gör upp i Kock 8:an med en jury från Svenska Kockars Förening.

Cookalongs

Laga mat online med professionella kockar som guidar dig hemma i ditt kök. Boka upp dig för en råvarukasse som hämtas i matbutiken och laga den sedan hemma på ett mästerligt sätt. 

 

Den virtuella matfestivalen

Det går utmärkt att dela smak- och doftupplevelser utan att ses fysiskt. Under Smaka på Trollhättans sista dag genomförs ett virtuellt dinner party. Passa på att testa detta koncept som blivit stort i USA.

Begränsat antal platser

The Beat of Trollhättan

Är du intresserad av att vara med i vad som kanske kan bli världens största Jerusalema Challenge? Samla dina nära och kära och skapa er egen challenge.

Smaka på Konst

Under denna smakfest skapar vi en fest för alla sinnen. Här möter lokala konstnärer våra verksamheter och tillsammans bjuder vi in dig till en fest i färg, form och inspiration.

Take Away - Middag från Albert

Boka helgkassen från Albert Kök, Hotell & Konferens och njut hemma av god och lyxig mat direkt från restaurangens kök.

Följ med på NOVA:s matresa

Det är dags för en resa runt jorden där maten står i centrum. NOVA Mat och Möten i Innovatumområdet serverar mat från ett nytt resmål varje vecka.

Sponsorpaket Smaka på Trollhättan

Stötta lokalt och gör något kul med din personal eller kunder genom att bli sponsor till Europas första hybrida matfestival, Smaka på Trollhättan.