({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Borås Stad

Kolbränningen/Byttorpssjön
Borås

1,9 km

Välkommen till Kolbränningen/Byttorpssjön. Upptäck ett omfattande natur- och skogsområde strax väster om Borås, där äventyren väntar runt varje hörn.

Här erbjuds en mängd möjligheter för utomhusaktiviteter. Utforska välskötta leder och upptäck pittoreska vandringsleder som slingrar sig igenom skogen. Bada vid den lilla men charmiga sandstranden och njut av grillplatsen vid Kolbränningen.

För den aktiva finns mycket att välja på - ta dig an hinderbanan, utegymmet eller lekplatsen vid Byttorps IP, där äventyret aldrig tar slut. Upptäck de historiska ruinerna av Carl Eisermans gård och det äldre odlingslandskapet vid gamla Hestra-gårdarna.

För fiskeentusiasten är detta paradiset! Kransån erbjuder abborre och gädda i Kolbränningen medan Ryssbybäcken lockar med amerikansk bäckröding, gädda och öring. Glöm inte att skaffa ett fiskekort!

Vid kyligare tider skapas en isbana vid Byttorps idrottsplats för ännu mer vinterkul. Slå dig ner vid grillplatserna runt Kolbränningen och njut av en picknick med vänner eller familj.

Välkommen till detta fantastiska friluftsområde där äventyret väntar!

För mer information om lederna och ständigt uppdaterad information om tillgänglighet, parkering och övriga faciliteter se information på boras.se här.

Kontaktinformation

Fritids- och folkhälsoförvaltningenHemsida: Till hemsida