({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Ulf Michal

Shoppa i Bokenäset

I Bokenäs lantliga idyll stimuleras alla shoppingsinnen. Även om utbudet av butiker inte är lika brett som i Uddevalla och Ljungskile centrum så är det ack så bra!

 

SVÄLTE GÅRD| I ett gammalt, rött, sädesmagasin från 1600-talet hittar ni den populära inredningsbutiken Två Fröknar. Hit, ut på landet, åker man för uppleva en shoppingstund i lugn och ro, precis intill havet. Du kommer bli imponerad av både platsen, lokalen och utbudet. Precis intill butiken ligger restaurangen Stallgården som ser till att du inte lämnar gården hungrig. Här kan du fika i direkt anslutning till butiken och äta god lunch. Fortsätt att shoppa i delikatessbutiken Chark och Skafferi  och på Stallgårdensblommor  som även de huserar på Svälte Gård. 

 

Fotograf: Ulf MIchal

 

ÖVRIGA BUTIKER| Rotan i Rotviksbro är en livsmedels- och dagligvaruhandel men allt från kläder till mat, leksaker, blommor och inredningsartiklar. Rotviksbro har varit en handelsort sedan 1890 och Rotan drivs idag av tredje gererationen vilket gör dem unika som handlare. Marsipanladan  är en trivsam och personlig butik i en röd lada. Här säljer familjen marsipan-  och chokladkonfekt, allting handgjort och av finaste råvaror. I sortimentet finns också hemgjord marmelad och chutney. Ladan är liten så Kutterkonfekts sortiment fyller den till absoluta brädden.

 

Helena marsipanladan

Fotograf: Lola Lindegren