({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Vy över att upplyst parisehjul i Aqua Blås tivoli

Fotograf: Patrik Karlsson

Bra att veta

VÄSKFÖRBUD PÅ ENTRÉBELAGDA OMRÅDEN

Stora scenen (från kl. 17.00) och Playa Del Sanden är de två områden som omfattas av väskförbud under Aqua Blå-festivalen. Det kommer att finnas möjlighet till väskförvaring i anslutning till området (kostnad 50 kr), men det bästa är att komma helt utan väska. Plånböcker och mindre necessärer som får plats i fickan omfattas inte, samt väskor för medicinskt ändamål.

 

DROP-ZONE VID HÄMTNING OCH LÄMNING

Ska du hämta eller lämna någon under Aqua Blå så kan det vara bra att tänka på att det lätt blir trångt runt Sanden-området. Stanna gärna till på ICA Kvantums parkering eller på Residensgatan utanför festivalområdet - nära att gå men ändå lätt att ta sig fram!

 

TAXIZON

Under festivalen utgår Taxi Vänersborg från Resecentrum och Strand Hotell på Hamngatan.

 

BILPARKERING AQUA BLÅ 6–9 JUNI

Var ska jag parkera under Aqua Blå?
Det finns såklart begränsat antal platser under festivalen men många av oss går och cyklar, vilket underlättar för de som måste ta med bilen. Vid Sanden finns en stor parkering, likaså på torget (max tre timmar med P-skiva). På Vassbotten, Sjövallen och vid Dalaborgsparken finns det evenemangsparkering och även Trenova erbjuder parkering under hela helgen.

 

CYKELPARKERING AQUA BLÅ

Försök att undvika att ta med din cykel in på festivalområdet. Cykelparkering hittar du på Hamngatan framför Riksbankshuset och vid gräsytan på Kvantumsidan. Tack för hjälpen!

 

KÄLLSORTERING AQUA BLÅ

Utanför Aqua Food Court på Sanden finns det möjlighet för festivalbesökarna att källsortera sitt skräp. Tack för att du hjälper till att hålla Aqua Blå rent!

 

GLÖM INTE ATT DRICKA VATTEN

Långa och intensiva dagar kräver energi och inte minst tillräckligt med vätska! Längs bryggorna på Sanden finns det kranar med dricksvatten, så påminn varandra om att fylla på med vatten för att kroppen ska orka vara på topp.

 

SJUKVÅRD

På Sanden finns ett sjukvårdstält som är bemannat för enklare omplåstring lördag kl. 11-18 och söndag kl. 11-16. Kvällstid onsdag, fredag och lördag finns det dessutom ett Första hjälpen-team på plats. Hjärtstartare finns på Sanden (VSS klubbstuga) och på Fisktorget.

 

UPPHITTAT

Kontakta festivalledningen för frågor om upphittade saker. Efter festivalen lämnas allt värdefullt in till polisens hittegodsavdelning.

 

 

Tillbaka till Aqua Blå