({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Martin Andersson

Med flyget till Trollhättan och Vänersborg

Visste du att Trollhättan och Vänersborg har en egen flygplats? Här går trafiken till Bromma flygplats i Stockholm dagligen och passar perfekt för en snabb och enkel resa mellan städerna. Det är också väldigt enkelt att komma till Trollhättan och Vänersborg från Landvetter flygplats utanför Göteborg.

Landvetter

För gäster som kommer från Landvetter flygplats så är det mycket enkelt att komma till Trollhättan och Vänersborg utan att behöva hyra bil. Ta Flygbussarna från flygplatsen till Göteborg Nils Ericson terminalen, en resa på ca 30 minuter, för att där sedan byta till tåg mot Trollhättan eller Vänersborg som endast tar ca 35 minuter. Flygbussarna går ungefär var tionde minut dagligen och tågen går flera gånger per dag från tidig morgon till sen kväll. 

Läs mer om Flygbussarna mellan Landvetter och Göteborg. 

Se tågtrafiken mellan Göteborg och Trollhättan/Vänersborg på Västtrafiks hemsida.

Trollhättan Vänersborgs flygplats

Området har sin egen flygplats, Trollhättan Vänersborgs flygplats, som ligger strax utanför Trollhättan. Här flyger flygbolaget BRA mellan Trollhättan/Vänersborg och Bromma alla dagar i veckan. Här erbjuds också fri parkering på upplyst parkeringsplats strax utanför dörren. Mat och dryck finns också inne i byggnaden. Kommer du med flyget kan du enkelt beställa taxi in till staden. Med bil till Trollhättan tar ca 15 minuter, till Vänersborg också ca 15 minuter. Restiden mellan Bromma och Trollhättan-Vänersborg är ca 1 timme och 5 minuter.

Läs mer om Trollhättan Vänersborgs flygplats.

Boka flyg mellan Bromma och Trollhättan-Vänersborg.