Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
21
nov
-
24
nov

Jul på Koberg
Trollhättan

En av årets mest exklusiva julmässor i vackra Koberg slott

En av årets mest exklusiva julmässor äger rum på Koberg slott i Västergötland, 2 mil söder om Trollhättan!

Slottet har en historia som sträcker sig tillbaks till 1400-talet och fick sitt nuvarande utseende under 1800-talets slut då en omfattande renovering genomfördes. Slottet är idag i privat ägo. Här kan du vandra runt i en riktigt anrik miljö fylld med marschaller och eldar.

Julmässan som äger rum i slottets ekonomibyggnader är fylld till bristningsgränsen med gräddan av landets hantverkare. Här finner du alltifrån smide, halmslöjd, ljusstöpare, smeder, keramiker till sömnad och träslöjd. Utställarnas skapelser är alltid handgjorda och säljs aldrig via ombud, bara det en anledning till att besöka mässan. Och du köper direkt av hantverkaren.

I den välfyllda matboden hittar du alla julens läckerbitar såsom korvar, marsipan, hemystad ost, glögg, bröd och viltkött med mera. När du har vandrat runt på mässan i några timmar så känner du säkert suget efter lite gott kaffe med hembakat bröd, då är det bara att vända kosan mot mässans kafé för en stunds vila och fika.

Kobergs slott kommer även att hålla sitt museum med vagnar och seldon från svunna tider öppet under mässan, det är i sig en av mässans huvudattraktioner.

Öppettider: information kommer närmare inpå!

Entré: information kommer närmare inpå!

Kontaktinformation

Svenska Slottsmässor


Telefon: +46 490 25 84 90


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida