Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Höst i Trollhättan Vänersborg

    Höstlöv i närbild
    Overlay over image

Upplev hösten i Trollhättan Vänersborg

Hösten har anlänt till Trollhättan och Vänersborg. Det innebär vackra höstfärger, höstlov och massor av skoj för barnen, höstmarknader och ett stort utbud av kulturaktiviteter som värmer i höstmörkret. Kolla in vår höstsida för att se vad vårt område har att erbjuda under hösten.

Höstlov i Trollhättan Vänersborg

Under höstlovet har flera besöksmål extra aktiviteter för de lediga barnen och kommunerna erbjuder massor av roliga evenemang under veckan. Mer information kommer om höstlovet 2019.

Halleberg och Hunneberg

Ekoparken Halle- och Hunneberg erbjuder en unik naturupplevelse för hela familjen. Här finns flera vandringsleder att välja mellan, mysiga små sjöar att sitta ner vid eller ta sig ut på med kanot, mountainbikeleder och självklart museet Kungajaktmuseet Älgens Berg.

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Kungajaktmuseet Älgens Berg, beläget i Ekopark Halle-Hunneberg, är ett upplevelsecentrum som berättar om älgen, om bergens natur, fängslande kulturhistoria och traditionella kungajakt.

Fler evenemang under hösten

Kolla in vår evenemangskalender för att hitta fler spännande evenemang under hösten och resten av året. Här hittar du allt från festivaler till teaterföreställningar, marknader, föreläsningar och mycket mer.