({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Artister på Stora Scenen

Sommarens hetaste artister spelar på Fallens Dagars stora scen i Folkets Park! Det är fri entré till konserterna.

Fotograf: Fredrik Etoall

Molly Hammar – Fredag 21/7 Folkets Park

I början av året inledde Molly Hammar sin största turné hittills och premiären hölls på ett utsålt Cirkus i Stockholm. Resten av turnén gick i samma tecken med flera konserthus fyllda till brädden! I sommar fortsätter Molly och hennes band framgångsresan genom Sverige.

Molly Hammar har hittat hem. Från Idol via Melodifestivalen, ett par radiohits i Storbritannien och en roll som svenska motsvarigheten till Beyoncés röst i Lejonkungen har hon nu landat tryggt på några av Sveriges största scener. Med ena benet i förstklassig soul och den andra i kaxig pop hyllas Molly gång på gång för sin enastående röst och sin genuina karisma. Efter turnépremiären på Cirkus i februari skrev Aftonbladets Per Magnusson ”Det finns egentligen inga gränser för popstjärnan Molly Hammar. Hon har en stor röst som kan utföra små underverk”. Nerikes Allehanda uttryckte att ”Molly Hammar har potential att bli en av Sveriges stora.”

Molly Hammar – Ingen annan rör mig som du – Så mycket bättre 2022 (TV4 Play & TV4) - YouTube

 

 

 

Olivia Lobato – Fredag 21/7 Folkets Park

Olivia Lobato skriver smärtsamt och drömmigt om livets stora stunder. Med sin fängslande sångröst gjorde hon sig tidigt ett namn på TikTok där hon gjorde sina egna tolkningar på välkända poplåtar. Redan första gången hon satte sig i studion för att skriva själv skrevs hennes stora genombrottslåt “Syrener”. En vacker men samtidigt melankolisk sommarlåt som nått topp 5 placeringar på singeltopplistorna i både Sverige och Norge och där den även gått platina i respektive land.

Olivias unika, mörka och aningen souliga röst ger en ny tappning till svensk popmusik. I låtarna berättar hon filmiskt om relaterbara situationer man kan relatera till - jobbiga som lyckliga. Något som även förmedlas på debut EPn ”Det mesta regnar bort. Detaljerna i texterna lämnar lyssnarna till fantasin om sitt eget tonårsliv.

Olivia Lobato - Syrener (Lyric Video) - YouTube

 

 

 

Revolution Dance Crew - Lördag 22/7 Folkets Park

Revolution Dance Crew bildades år 2019 i Danslinjen på N3. Detta mångsidiga danskompani blandar stilar och uttryck och kommer leverera show under lördagkvällen på stora scenen. Missa inte!

 

 

 

Fotograf: Jonathan Perlmann

Marcus & Martinus – Lördag 22/7 Folkets Park

Marcus och Martinus är kanske de mest önskade artisterna till Fallens Dagar de senaste tio åren och nu kommer de äntligen till Trollhättan!

Marcus och Martinus från Trofors, Norge, är en av de största popfenomenen från Norden. Tvillingduon har hållit på med musik från tidig ålder, och slog igenom redan vid 10 års ålder när de vann musiktävlingen Melodi Grand Prix Junior i Norge.

Deras slående musik och fängslande scennärvaro är omöjlig att inte gilla. Detta har resulterat i en otrolig fanbase över hela världen, 100 miljontals streams, och miljontals följare på sociala medier. Genom åren har de haft stora framgångar internationellt och turnerat över hela Europa. 2023 såg vi Marcus & Martinus i Melodifestivalen där de gjorde succé och kammade hem en hedervärd andra plats.

Marcus & Martinus - Air - YouTube

 

 

 

Arvingarna & N3 Symfoniorkester – Söndag 23/7 Folkets Park

I år firar Arvingarna att deras superhit Eloise fyller 30 år och förutom en stor sommarturné för att fira detta dyker killarna även upp i Trollhättan för en konsert ihop med N3s Symfoniorkester. Det har gått över trettio år sedan Casper, Kim, Tommy och Lasseman började skriva låtar tillsammans i Partille.

Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja med över 20 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och 4 grammisar samt att de hela 6 gånger har de medverkat i Melodifestivalen, men att se dem spela några av sina största hits ihop med en symfoniorkester hör inte till vanligheterna vilket gör detta till ett unikt tillfälle.

Arvingarna - Eloise - YouTube

 

 

Tillbaka till Fallens Dagar