({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Massor av familjeaktiviteter!

På Fallens Dagar finns det alltid något kul att hitta på. Ta med hela familjen till Hansenplatsen och prova taekwondo, åk med minitåget till slussarna, bygg med Innovatum Science Center, ha kul i hinderbanan. Passa på att se när de mäktiga Trollhättefallen släpps på!

 

VATTEN I FALLEN

När du besöker Fallens Dagar är det givetvis ett måste att se när fallen släpps på. Under festivalen dånar vattnet flera gånger om dagen.

När? Fredag–söndag 15–17 juli
kl 12, 14, 16, 18, 20 och 23
Var? Oscarsbron

 

INNOVATUM SCIENCE CENTERS TÄLT

Aktiviteter för både små och stora besökare. Kom och bygg, konstruera, programmera och tävla. Spana in hela programmet via på innovatumsciencecenter.se

När? Fredag–söndag 15–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

TROLLBUNDEN I TROLLHÄTTAN MED VATTENFALL

Besök Vattenfall under Fallens Dagar på Hansenplatsen. I Trollhättan bjuder Vattenfall på fantastiska fallpåsläpp. Malin Nilssons magi och möjligheten att bekanta dig med CAKE:s elmotorcykel. Du kan också ställa frågor till Vattenfall och mycket mer.

När? Fredag–lördag 15–16 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

KUMGANG TAEKWONDO

Kom och pröva på den olympiska kampsporten Taekwondo. Taekwondo passar alla nivåer och det är aldrig för sent att börja. Barn, ungdom, vuxen och familj – alla är välkomna!

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

STRÖMKARLENS KARATEKLUBB

Karateklubben finns på plats och firar 40 år som klubb i år!

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

SOMMARLYCKAN

Sommarlyckan-gänget är tillbaka i år igen! Här kan barnen prova på hinderbana, hoppborg, skyride och träffa maskotar!

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

NÖRDIMPERIET

Föreningen Nördimperiet visar upp delar av sin verksamhet; utställning, prova retro-tv-spel, se hur Nördimperiet arbetar med olika material. Cosplay, dvs att klä ut sig, är en stor del av Nördimperiet och några av medlemmarna visar sina dräkter.

När? Lördag 16 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

TROLLHÄTTAN PRIDE

Den 20 augusti arrangerar föreningen Trollhättan Pride årets Pridefestival i Trollhättan med parad, underhållning och gala. Är du nyfiken på vad som planeras? Vill du träffa andra regnbågspersoner? Är du eller funderar på att bli sponsor och vill ha dialog med oss? Kom på lite regnbågshäng
med Trollhättan Pride som verkar för att förbättra HBTQ-personers livssituation och rättigheter och möjliggöra ett samhälle som präglas av öppenhet och tolerans.

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

ÅK MED MINITÅGET

Ta dig runt smidigt i fallområdet. Åk med minitåget som går lördag 16 juli och söndag 17 juli kl 11-18 mellan Hansenplatsen, Insikten och parkeringen vid slussarna. Kostnadsfritt.

 

NOHAB DIESELS VÄNNER

Nohab Diesels Vänner är en förening som är intresserade av Nohab Diesel och deras motorer, här kan du titta på bilder, museiföremål, motordelar och dokument med mera från Nohab.

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

SVENSKA MOTORKLUBBEN

I SMKs tält kan du se rallyfilmer och provköra radiostyrda bilar. Olika fordon finns på plats, som enduro-mc och folkracebil. SMK Trollhättan är en ideell förening som bildades 1927. Klubben består av fyra sektioner; Rally, Folkrace (Crosscart, Rallycross), Motocross (Knattecross, Enduro) och Radiostyrd bilsport.

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

KRÅKESTANS MC-KORTEGE

Kråkestans årliga Mc-kortege till förmån för barnavdelningen på NÄL. Start vid Bike kl. 14, startavgift 50 kr/person. ”Mål” vid klubbstugan på Kanalön efter 5-6 mil och slutligen över Oscarsbron.

När? Se Mc-kortegen lördag 16 juli
ca kl 15.00 på Oscarsbron.

 

PIXELGOLF

Hos Pixelgolfen kan du prova på simulatorgolf (avgift). Kom förbi och prata golf, testa utrustning och testa lyckan i närmasthåltävling! Priser från Callaway golf med mera delas ut under båda dagarna!

När? Lördag–söndag 16–17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

FRISKIS & SVETTIS

Friskis & Svettis Trollhättan erbjuder lättillgänglig träning, av hög kvalité, för alla. I tältet på området får du information om träningsutbud, hur du kan engagera dig som funktionär i föreningen samt, om du vill utmana dig fysiskt, delta i olika träningsutmaningar.

När? Lördag 16 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen

 

STUDIEFRÄMJANDET

Studiefrämjandet finns på plats och berättar om sin breda verksamhet. Kom och få inspiration och information inom natur och miljö samt hund, jakt och fiske samt en stor kulturverksamhet med bland annat spelkultur, musik, studio, och podd.

När? Söndag 17 juli kl 11-18
Var? Hansenplatsen