({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Bo med hund i Vänersborg

Varmt välkomna till Vänersborg till både dig och din vovve som självklart ska följa med på resan. Här kan du läsa mer om våra hundvänliga boenden i Vänersborg.

Tänk på att meddela boendet vid bokningstillfället att du kommer med hund.

 

Best Western Arena Hotell

Lättillgängligt hotell i centrala Vänersborg där du kan känna dig som hemma. Best Western Arena Hotell ligger bara 10 minuters promenad från centralstationen och är en utmärkt startpunkt för att upptäcka området. I närheten finns bland annat vackra Vänerparken med många mysiga promenadvägar längs med viken Vassbotten att upptäcka.

Hundinfo: Best Western Arena Hotell har några rum där hundar är välkomna och dessa bokas direkt med hotellet. Ett tillägg på 200 kr/natt tillkommer. Det är inte tillåtet att ta med hunden in i restaurangen.

Läs mer och boka på Best Western Arena Hotells hemsida

 

 

 

Brålanda Hotell & Vandrarhem, Brålanda

Bo i porten till Dalsland antingen i ett hotellrum eller i vandrarhemmet. Som gäst har du tillgång till såväl gemensamt kök och matsalar, som två sällskapsrum med TV. I den vackra trädgården finns flera uteplatser med möjlighet att grilla och umgås. Inom ett par mils radie finns sandstränder, djupa skogar, stadsliv, shopping och en mängd aktiviteter och utflyktsmål. 

Hundinfo: Bjud alla familjemedlemmar på en trevlig semester. Det kostar 200 kr per rum/vistelse för hundrummen. I mån av tillgång finns även matskålar och hundbäddar att låna. Meddela vid bokningen om ni har hund med. Hundrummen har en speciell ingång. Med anslutning till denna ingång kommer man enkelt till en fin promenadväg. I området finns det många fina promenadstråk. I en av matsalarna och sällskapsrummen får även hunden gärna följa med.

Läs mer och boka på Brålanda Hotell & Vandrarhems hemsida

 

 

 

Hotell Hehrne, Restad Gård

Bo i en lugn miljö med möjlighet till många aktiviteter i vacker natur hos Hotell Hehrne. Hotellet har en fantastisk utsikt över Göta älv och mellan hotellet och älven finns fina parkområden att upptäcka till fots. Njut av god mat och avkoppling under din vistelse och som gäst har du möjlighet att nyttja hotellets spa-tunnor som står utomhus på terrassen. Restad gård där hotellet ligger är endast fyra kilometer från Vänersborgs centrum. 

Hundinfo: Hotell Hehrne har speciella hundrum som du bokar när du har husdjur. Det tillkommer en extra avgift på 50 kr per natt. Det går inte att boka hundrum med utsikt över älven. 

Läs mer och boka på Hotell Hehrnes hemsida

 

 

 

Quality Hotel Vänersborg

Hotellet ligger strax söder om centrala Vänersborg, nära Idrottscentrum och Arena Vänersborg. Här finns också närheten till flera trevliga naturområden och promenadstigar längs med viken Vassbotten och den grävda Karls grav där båtar reser på vägen mellan Vänern och Göteborg. Hotellet erbjuder god mat från sina två restauranger och avkoppling i hotellets bastu och inomhuspool. 

Hundinfo: Quality Hotel Vänersborg är ett hundvänligt hotell så när du bokar boende med hund så finns alltid hundskål, godisbit och bajspåsar på rummet. En extraavgift på 250 kr tillkommer. 

Läs mer och boka på Quality Hotel Vänersborgs hemsida

 

 

 

Ronnums Herrgård, Vargön

Välkommen till en historisk pärla i Vargön mellan Vänersborg och Trollhättan. Njut och koppla av i en vacker herrgårdsmiljö med närhet till flera mysiga promenadstigar eller kanske gå på upptäcktsfärd i villastaden Vargön. Inte långt bort ligger Ekopark Halle- och Hunneberg där den bevarade naturen välkomnar till många trevliga äventyr. 

Hundinfo: Herrgården har två djurrum i en separat byggnad från huvudbyggnaden med egen ingång. Dessa är dubbelrum och det tillkommer ingen extra kostnad för dessa rum. 

Läs mer och boka på Ronnums Herrgårds hemsida

 

 

 

Ursand Resort & Camping

Njut av en rolig semester vid Vänerns strand och Ursand Resort & Camping. Här bor ni i ett naturskönt område med gott om promenadstigar och naturreservatet Dalbobergen i närheten med vackra skogspromenader och vackra utsikter över Vänern. Ta ett dopp vid stranden eller njut av god mat eller andra roliga aktiviteter runt om på campingområdet. 

Hundinfo: Hundar och andra djur är välkomna på hela området. På stranden får de vara till vänster om volleybollnätet. I servicehuset finns hunddusch. Man får ha hund i alla boenden förutom villavagnarna. 

Läs mer och boka på Ursand Resort & Campings hemsida

 

 

 

Vänersborgs Vandrarhem

Vandrarhem i centrala Vänersborg med egen trädgård och boende har ett gemensamt kök och gemensam lounge. Endast en kort promenad från Vänerns vatten och de många trevliga promenadstigar som finns i Vänersborg. Ett måste är att besöka Skräckleparken som ligger på norra sidan av Vänersborg med utsikt över Vänern.

Hundinfo: Vänersborgs Vandrarhem har ett par hundrum där en extra avgift på 200 kr/vistelse tillkommer. 

Läs mer och boka på Vänersborgs Vandrarhems hemsida