({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Bo med hund i Trollhättan

Varmt välkomna till Trollhättan till både dig och din vovve som självklart ska följa med på resan. Här kan du läsa mer om våra hundvänliga boenden i Trollhättan.

Tänk på att meddela boendet vid bokningstillfället att du kommer med hund.

 

Albert Hotell Kök & Konferens

Hotellet ligger vackert på höjderna på västra sidan av Göta älv med utsikt över centrala Trollhättan på andra sidan. Här bor nu nära Älvrummet naturreservat som bjuder på vackra promenadstigar och dramatiskt landskap vid Göta älv. Albert bjuder på en genuin atmosfär och hemmakänsla samtidigt som ni bor i en miljö av högsta komfort och standard.

Hundinfo: Albert Hotell Kök & Konferens har ett rum där hundar (eller katter) är välkomna för en extrakostnad på 400 kr. Kontakta hotellet och boka på förhand då det endast finns ett rum. Inga husdjur är tillåtna i restaurangen. 

Läs mer och boka på Albert Hotell Kök & Konferens hemsida

 

 

 

Best Western Hotel Trollhättan

Prisvärt och familjärt hotell som ligger i närheten av Drottningtorget i centrala Trollhättan. Här bor ni nära allt Trollhättan har att erbjuda och på natten sover ni i bekväma rum. Upptäck staden eller ta er ut på vackra Spikön, den gröna oasen mitt i Göta älv, många Trollhättebors favoritplats. Alla gäster har tillgång till ett pentry samt bastu och fri WiFi.

Hundinfo: Best Western Hotel Trollhättan erbjuder två husdjurrum, ett dubbelrum för max 2 personer samt ett dubbelrum superior (med bäddsoffa) för max 4 personer. På rummet finns också en liten överraskning till hunden. Rummen bokas direkt till hotellet. En städavgift på 200 kr tillkommer. 

Läs mer och boka på Best Western Hotel Trollhättans hemsida

 

 

 

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Njut av en god natts sömn i centrala Trollhättan. Hotellet ligger mitt emellan Drottningtorget och Resecentrum, nära stadens butiker och restauranger. Här kan du koppla av i relaxavdelningen eller i vardagsrummet. Härifrån kan ni lätt nå flera av stadens mysiga parker och grönområden nära kanalen.

Hundinfo: Clarion Collection Hotel Kung Oscar välkomnar husdjur till sitt hotell. Vänligen meddela hotellet vid bokningstillfälle att ni kommer med hund. En extra avgift på 250 kr/vistelse tillkommer. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av giltig dokumentation

Läs mer och boka på Clarion Collection Hotel Kung Oscars hemsida

 

 

 

Scandic Swania

Bo bekvämt vid Trollhätte kanal hos Scandic Swania. Härifrån är det promenadavstånd till flera av Trollhättans stora besöksmål. Avnjut god mat vid hotellets restaurang och uteservering medan fartyg passerar på kanalen. Hotellet erbjuder även inomhuspool, gym och bastu. På andra sidan kanalen finns det populära naturområdet Spikön bara en kort promenad bort.

Hundinfo: Här är hundar varmt välkomna till ett av hotellets 50 hundrum. Rummen kostar 200 kr extra per vistelse. Hundar är även välkomna in till en del av restaurangen, både vid frukosten och kvällstid. Scandic Swania bjuder även på en gåva till vovven vid besöket. Tänk på att meddela hotellet i förväg att ni vill boka ett hundrum. 

Läs mer och boka på Scandic Swanias hemsida 

 

 

 

Stenrösets camping

Lantlig och barnvänlig camping som ligger cirka 5 km söder om Trollhättan, en bit ut på landet, men ändå nära till allt. Stenrösets camping erbjuder grönytor för aktiviteter så som kubb, badminton och bollspel. Det finns 99 campingytor och tio stugor i olika storlekar. Det finns gott om fina promenadvägar i närheten och på området finns en uppvärmd pool och en lekplats.

Hundinfo: Några av campingens stugor välkomnar hundar. Liten fyrbäddstuga samt Mellan fyrbäddstuga finns tillgängliga för dig med hund mot extra avgift på 100 kr. Vänligen meddela campingen vid bokning. Om du bor i egen husvagn, husbil eller tält kostar det inget extra.

Läs mer och boka på Stenrösets campings hemsida

 

 

 

Trollhättans Camping CITY

Camping bara en kilometer från Trollhättan centrum där du lätt kan känna stadens puls men komma bort till en vacker och avkopplande miljö på campingen. Här finns 65 campingtomter och 8 övernattningsstugor. I närheten av campingen finns även Arena Älvhögsborg som har utomhusbad på sommaren. Precis bredvid campingen ligger Folkets Park och mysiga grönområden längs med Trollhätte kanal så som Spikön som endast ligger en kort promenad bort.

Hundinfo: Alla stugor innehåller 4 sängar, det finns 5 stycken stugor som är 12 m2 och 3stycken stugor som är 18m2. Husdjur är välkomna i alla stugor mot en extra avgift på 100 kronor. I egen husvagn, husbil och tält kostar det inget extra.

Läs mer och boka på Trollhättan Camping CITYs hemsida

 

 

 

Trollhättans Bed and Breakfast

Centralt boende med små familjära och fräscha rum med eller utan eget badrum. Trollhättans Bed and Breakfast ligger mindre än en kilometer från Drottningtorget och centrum. Vid fint väder kan du avnjuta frukosten ute i trädgården där det finns sköna trädgårdsmöbler. Härifrån kan du lätt ta dig till Slättbergens naturreservat på Hjortmossen med känslan av att vandra i djupa skogen precis nära stan. 

Hundinfo: Husdjur är välkomna till Trollhättans Bed and Breakfast, men vänligen kontakta boendet vid bokning för boende med husdjur. 

Läs mer om Trollhättans Bed and Breakfast här

 

 

 

Torpängens stugor, Sjuntorp

På landet 15 kilometer söder om Trollhättan finns fyra fullt utrustade torp och stugor i en naturskön omgivning. Stugorna erbjuder ett naturligt lugn och fint läge och i närheten finns flera utmärkta promenadslingor. Det finns även tillgång till båt, kanot och fiske i en belägen å. 

Hundinfo: Hundar är välkomna i Jaktstugan och Skattetorpet hos Torpängen. Vänligen kontakta Torpängens stugor för mer info vid bokning.

Läs mer och boka på Torpängens stugors hemsida här