Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Våra bästa fisketips

Testa fiskelyckan i Trollhättan Vänersborg! Här kan du fiska längst 10 mil Vänerkust eller varför inte hitta den perfekta platsen längst Göta älv. För dig som söker de små mysiga sjöarna finns flera att välja på uppe på Hunneberg.

Fiska i Vänern
Vänersborg

Eldorado för sportfiskare!
Vänern, Västeuropas största insjö med maxdjup på 106 meter och ett medeldjup på 27 meter erbjuder fantastiska fiskemöjligheter för sina besökare. I Vänersborg finns tio mil kust med ett stort urval av fiskeplatser att välja mellan, ett riktigt eldorado för sportfiskare. Gratis fiske i Vänern men läs gärna om fiskereglerna. 

Läs mer om fiske i Vänern här!

Vänerfiske med båtcharter & boende
Vargön

Följ med på spännande trollingfiske på Vänern!
Vänerfiske håller till på Vänersnäs utanför Vänersborg. Här kan du följa med på ett fiskeäventyr med deras båt som är specialbyggd just för trollingfiske. Vill du hellre ta en tur på egen hand så finns båtar, kanoter och stugor att hyra för en fantastisk naturupplevelse vid Vänern.

Läs mer om Vänerfiske här!

Fotograf: Johan Lindqvist

Fiske på Hunneberg
Vargön

Avkopplande fiske i Ekoparken Hunneberg!
Njut av härligt fiske i orörd natur på Hunneberg. Här finner du 10 olika fiskevatten där varje sjö har sin egen charm. Dessa sjöar erbjuder fiske främst efter abborre och gädda. Hunneberg erbjuder ett brett utbud av fiske i lugn och harmonisk natur. Fiskekort krävs för fiske i sjön och finns att köpa på turistbyråerna i Trollhättan och Vänersborg.

Läs mer om fiske på Hunneberg här!

Fiska i Trollhättan
Trollhättan

Pröva fiskelyckan i Trollhättan, här finns flera fiskevatten att välja mellan!
I Trollhättan finns det mycket fiskevatten att välja mellan. Här går Göta älv rakt igenom vårt område med flera platser för fiske antingen längst norra eller södra delen av älven. Här finns också populära fiske och badsjön Öresjö och Liperedssjön vid Sjuntorp. Är du sugen på att fiska lax finns Trollhättans laxfiske i vackra Fall-och slussområdet. Alla ovanstående fiskevatten utom Trollhättans laxfiske ingår i Sportfiskarnas fiskekort som finns till försäljning hos Trollhättans turistbyrå.

Läs mer om fiske i Trollhättan här!