({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En handboll med klister på hallgolvet

Fotograf: Stefan Holm, Mostphotos

Scandiberico Tournament kommer till Trollhättan

Arena Älvhögsborg och Trollhättan välkomnar ungdomslandslagen U16 från Sverige, Norge, Portugal och Spanien i handboll. Vänskapsmatcher mellan lagen spelas mellan 31 oktober - 2 november.

 

Internationell turnering i handboll 

Trollhättan är glada över att få välkomna nationerna Sverige, Norge, Portugal och Spanien som kommer spela vänskapsmatcher i handboll mellan 31 oktober - 2 november i Arena Älvhögsborg. Detta är en del av Scandiberico Tournament där ungdomslandslagen, F16, från dessa länder träffas för att träna och spela matcher ihop. 

Kom och se matcherna i Arena Älvhögsborg! 

Spelschema:

Måndagen 31 Okt
17.00 Norge - Spanien
19.15 Sverige Gul - Sverige Blå

Tisdag 1 Nov
17.00 Sverige Blå - Spanien
19.15 Sverige Gul - Norge

Onsdag 2 Nov
10.00 Norge - Sverige Blå
12.15 Sverige Gul - Spanien

 

Boka biljetter

Biljetter
Vuxen 50:-
Ungdom till 18 år 35:-

Kan köpas vid entre på matchdag alt beställas innan match via kansli@kfumtrollhattan.se alt 0520- 41 11 55. Biljetterna gäller per dag och ger 2 st matcher att se.

 

Om Arena Älvhögsborg

Varmt välkommen att se matcherna på fantastiska Arena Älvhögsborg som ligger i nordvästra delen av centrala Trollhättan. Förutom idrottshallar så finns här också inomhusbad, gym och andra härliga träningsaktiviteter. I närheten finns också flera trevliga restauranger och butiker att besöka inför matcherna.

Du hittar Arena Älvhögsborg på Storgatan 1-3.

 

Ät något gott före eller efter matchen

Se till att komma till matchen mätt och fylld med energi eller passa på att fira med något gott efter matchen. Arena Älvhögsborg ligger i centrum vilket gör att det är många fina och trevliga restauranger som ligger inom gångavstånd. 

Det finns många restauranger att välja mellan i centrum, på denna sida ser du en bra översikt.

 

Kommer du utifrån? Boka boende

Om du besöker Trollhättan för att se matchen så får du gärna stanna en natt eller två här i samband med matchen. Passa på att upptäcka staden, äta gott och värma upp sen fira tillsammans med oss. 

Arena Älvhögsborg ligger i norra delen av centrala Trollhättan vilket gör det väldigt lättillgängligt från våra boenden. Det finns flera hotell att välja på i centrum samt ett vandrarhem och ett Bed and Breakfast. 

Du hittar boenden i Trollhättan på denna sida.