({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: CHRISTOFFER BORG MATTISSON

Upplev handboll i världsklass i Trollhättan

Den 26 november välkomnar Trollhättan landslagen från Sverige och Montenegro som ska göra upp i handboll inför VM i december. Kom och heja på de svenska damerna och hjälp dem segra i Trollhättan.

Hälsning från landslaget

Den 26 november kommer svenska damlandslaget i handboll till Trollhättan och möter Montenegro. Här kommer en hälsning från laget inför matchen.

 

Sverige möter Montenegro i Trollhättan den 26 november

Landslaget fortsätter sin uppladdning inför VM i handboll som arrangeras i Spanien i december. Nästa stopp är Trollhättan där de möter Montenegro. Med undantag av 2019 så har Sverige de senaste åren alltid laddat på hemmaplan inför mästerskapen - bland annat i Trollhättan. Nu kommer de igen och ger oss en match i världsklass. 

Eje Grönquist, KFUM Trollhättan:

– Vi älskar att ha landslaget i Trollhättan och vet att det är ömsesidigt eftersom vi får möjlighet att ta emot dem även i år. Förra året fick vi spela inför tomma läktare på grund av pandemin, så vi ser verkligen fram emot att också välkomna publiken tillbaka

 

Boka biljetter

Äntligen kan Arena Älvhögsborg välkomna publik igen och därför hoppas vi att så många som möjligt kan komma och stötta landslaget.

Biljetter till matchen släpps på fredag den 8 oktober kl 13.00

Boka här

 

Ät något gott före eller efter matchen

Se till att komma till matchen mätt och fylld med energi eller passa på att fira med något gott efter matchen. Arena Älvhögsborg ligger i centrum vilket gör att det är många fina och trevliga restauranger som ligger inom gångavstånd. 

Det finns många restauranger att välja mellan i centrum, på denna sida ser du en bra översikt.

 

Kommer du utifrån? Boka boende

Om du besöker Trollhättan för att se matchen så får du gärna stanna en natt eller två här i samband med matchen. Passa på att upptäcka staden, äta gott och värma upp sen fira tillsammans med oss. 

Arena Älvhögsborg ligger i norra delen av centrala Trollhättan vilket gör det väldigt lättillgängligt från våra boenden. Det finns flera hotell att välja på i centrum samt ett vandrarhem och ett Bed and Breakfast. 

Du hittar boenden i Trollhättan på denna sida.

Fotograf: CHRISTOFFER BORG MATTISSON