({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Är du Vänersborgs nya mästerkock?

I våras korades Trollhättans Mästerkock, nu är det dags för Vänersborg! Var med och tävla med chans att vinna en plats i Trollhättan och Vänersborgs nya kokbok med ditt bästa recept. Ditt recept kommer vara med i den kommande kokboken tillsammans med recept från bland annat Rickard Halleröd, Wichudaporn och Håkan Olsson.

 

 

DELTA I RECEPTTÄVLINGEN OCH KORAS TILL VÄNERSBORGS MÄSTERKOCK

Vi söker Vänersborgs Mästerkock och hoppas att just du vill vara med tillsammans med din signaturrätt. Det finns inga krav på receptet mer än att det får gärna innehålla lokala råvaror vilket ger pluspoäng av juryn. Så var med och lyft det lokala köket i Vänersborg, det enda du behöver göra är att skicka in ditt recept tillsammans med bild på dig själv och din rätt. 

Du är med i recepttävlingen genom att skicka ett mail till info@visittv.se med följande uppgifter senast den 29 oktober

- För- och efternamn
- Telefonnummer
- Namnet på din maträtt
- Word- eller PDF-fil med ditt recept
- En bild på din maträtt
- En bild på dig själv

Recept, text och bilder kommer användas av Visit Trollhättan Vänersborg AB både som trycksak och i sociala medier och det kan användas delvis eller i korrigerad version i dessa medier.

PRISER

Segraren som utses av en jury vinner inte bara titeln Vänersborgs Mästerkock utan också en middag för två på Ronnums Herrgård samt att receptet är med i den kommande Smaka på Trollhättan Vänersborg-kokboken tillsammans med recept från kända kockar. 

Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss på info@visittv.se.

HUR VINNAREN UTSES

En jury, bestående av Visit Trollhättan Vänersborg samt utvalda lokala kockar utser en vinnare. Vinnaren utses baserat på motivering av smak, utseende och råvaruanvändning.

Vinnare kontaktas via mejl/telefon när tävlingen har avslutats.

ANVÄNDANDE AV PERSONDATA

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Visit Trollhättan Vänersborg som ansvariga för tävlingen.

Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

Stort tack för ditt bidrag till #SMAKAPATROLLHATTANVANERSBORG