({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandra i Trollhättan och Vänersborg

Fotograf: Lina Katana

Hitta ditt äventyr hos oss

Trollhättan och Vänersborg bjuder på flera spännande och mysiga vandringsleder att upptäcka nära centrum. I närheten finns också Ekopark Halle- och Hunneberg med vandring i bevarad natur.

Låt oss inspirera dig!

Vandringsleder i Trollhättan

Upptäck Trollhättan till fots med flera mysiga och spännande leder nära centrum som bjuder på orörd natur, fantastiska utsikter och kulturminnen. 

Vandringsleder i Vänersborg

Vandra längs Vänerns strand vid Vänersborg och njut av utsikten över Sveriges största sjö. Här finns också flera vackra naturområden att uppt&a...

Vandringsleder på Halle- och Hunneberg

Ekopark Halle- och Hunneberg bjuder på orörd natur inte långt från Trollhättan eller Vänersborg med gott om vandringsleder att välja mellan.

Upplev mer

Kombinera din vandring med andra upplevelser som god mat eller en övernattning i det fria. Passa också på att upptäcka Trailhättan, Trollhättans satsning på leder i och runt staden.

Besök Trailhättan

Trollhättans nya satsning Trailhättan innebär att man satsar på och vill visa upp de många leder som finns i och runt staden. Dessa leder passar utmärkt för vandring, jogga, springa, cykel, mountainbike och rullskidor exempelvis.

Vandringspaket

Kombinera vandringsäventyr med god mat och skön övernattning i Trollhättan och Vänersborg. Här har vi samlat våra bästa vandringspaket.

Naturen som hotellrum

Kombinera din vandring med en övernattning ute i det fria i Trollhättan och Vänersborg. Här finns flera vindskydd, både centrumnära och ute bland orörd natur.