({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Om Trollhättan Action Week

Trollhättan Action Week är en vecka i augusti där Trollhättan bjuder på tävlingar i olika sporter och en riktig folkfest för dess deltagare och besökare.

Alliansloppet rullskidor

Alliansloppet är världens största tävling för rullskidor där motionärer och världselit är på samma startlinje. Loppet startar i det unika fallområdet i Trollhättan och körs sedan på en varvbana som är 16 km lång. Alliansloppet är seedningsgrundande till bland annat Vasaloppet.

Läs mer om Alliansloppet här

 

Alliansloppet MTB

En spännande utmaning i mountainbike där banan går i omväxlande och kuperad terräng som passar alla - elit som motionär. Det blir en blandning mellan grusvägar, single track, traktorstigar och lite asfalt.

Läs mer om Alliansloppet MTB här

 

Trollhättan City Trail

Loppet för alla löpare som söker en tuff utmaning som passar både elit och motionär. Banan som är 10,5 km går runt Trollhättans slussområde där deltagarna springer på tekniska stigar, branta trappor och genom natursköna skogspartier.

Läs mer om Trollhättan City Trail här

 

GKN Easy Trail

I detta lopp kan deltagare själva välja om man vill springa, gå stavgång eller promenera. En perfekt möjlighet att aktivera sig och njuta av den fina naturen samtidigt som man stöttar sin favoritklubb. Det blir en 5 km lång blandning av asfalterad väg och skogsstig vid fallen, slussarna och Älvrummet.

 

Så mycket mer som väntar

Det är många fler tävlingar och andra intressanta evenemang som äger rum under Trollhättan Action Week. Det bjuds på brottning, frukostseminarier, Klassjoggen och så firas Trollhättan Pride. 

Läs mer på Trollhättan Action Weeks hemsida

 

Tillbaka till startsidan