({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Billingen Skövde - ett berg att älska!

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besökt berget är det inte svårt att förstå varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Skövde ligger på sluttningen av Billingen med bara 3 kilometer från stadskärnan. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats som inbjuder till härliga dagar för hela familjen. Vintertid förvandlas Billingen till ett riktigt vinterparadis. 

Upplev Billingen du med!

Billingecenter

Allt på ett ställe - I Billingecenter hittar du sportbutik med uthyrning, vallabod/cykelmek, värmestuga och omklädningsrum. En bra utgångspunkt för dina äventyr på Billingen!

Boka ditt vinterpaket

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen! Boka vinterpaket med snögaranti. Här bor du bekvämt med ski-in-ski-out då både spåren och slalombacken är precis utanför fönstret. Kanske är ni en familj med olika önskemål - inga problem! Här är det nära till både spår, slalom- och pulkabacke.

Roliga lopp du inte får missa!

Här har vi samlat årets roligaste lopp för dig som gillar löpning, cykling och skidåkning. Anta utmaningen och anmäl dig till ett spännande lopp med fokus på glädje, gemenskap, hållbarhet och natursköna upplevelser.

Tips på evenemang på Billingen Skövde

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet har utsett Billingen Skövde till officiellt vasaloppscenter. Det innebär att Billingen har det som krävs för att vara den ultimata platsen att träna inför något av vasaloppen.

Man stående i en sportbutik

Vasaloppscoach

Patrik Johansson på Träningskonsulten är officiell Vasaloppscoach för skidor. För oss är det viktigt att kunna möta varje individ på dennes nivå allt för att du ska kunna njuta mer, ha rolig...

Inspiration

Vasaloppets test- och hälsopartner

Gör ditt Vasaloppsdeltagandet till en ännu bättre upplevelse och till en långsiktigt positiv effekt av din träning. 

Kvinna står med stavar i en sportbutik. En manlig expedit sitter och plockar fram något till henne. I bakgrunden är en hel vägg med längdskidor.

Vasaloppsbutik

I Billingecenter hittar du Träningskonsultens sportbutik. Här kan du få hjälp att hyra eller köpa din sportutrustning, cyklar, skidor, tillbehör m.m. 

Delad glädje = dubbel glädje!

Dela din upplevelse på Billingen Skövde med andra genom att tagga dina bilder när du besöker Billingen. 

Upplev mer av Skövde!

Skövde ligger vid platåberget Billingen. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och friluftsliv.

I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. 

Ready, set, enjoy!