({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Bollebygd

Självplock, naturskön vandring och vedugnsbakad fika

Denna tur tar dig runt Bollebygd och bjuder på äventyr och avslappning i en perfekt harmoni. Testa på downhill cykling, turridning på hästryggen, golf eller gå på upptäcktsfärd i grottorna vid Töllsjö. Här kan du också koppla av med wellness garden, äta gott på historiskt bageri och avsluta turen med spa.

Glöm inte att kolla aktuella öppettider hos respektive aktör innan ert besök.

Här kan du spara och ladda ner en pdf med adresser till alla företag i dagsturen.

Ladda ner

Äta

Vedugnsbageriet Brobacken erbjuder hembakat på ett klassiskt vis, i vedeldad ugn så som man gjorde förr. Här används närproducerade råvaror av högsta kvalité som skapar magiskt gott bröd och fika som väcker barndomsminnen.

Shoppa

För vissa kan återhämtning vara att upptäcka riktigt fina lokala råvaror av hög kvalitet, då kan ett besök hos Björkekullens ägg & grönt vara precis det som behövs. Här hittar du bland annat färska lantägg i olika färger, närproducerad honung och nyskördade ekologiska grönsaker. På denna dagstur rekommenderar vi även ett besök till Krumelur second hand som har ett stort utbud av fina vintage kläder.

Upplev

Upplev äventyret kring Bollebygd. Här kan du cykla downhill på Bollekollen, vandra en etapp av Sjuhäradsleden, gå en golfrunda på Hulta golf club och ta en turridning på hästryggen hos stall 27. Allt under samma dag om du planerar väl. Missa inte heller att upptäcka Töllsjögrottorna som är en spännande sevärdhet där du på egen risk går längs med de utsatta räckena ner till grottorna. För att komma ner i varv rekommenderar vi varmt ett besök på Lindedalens wellness garden. Här kan du strosa runt i den fantastiska vackra trädgården men också prova på yoga.

Bo

Om avslappning till fullo är din grej så rekommenderar vi att du bokar in dig för övernattning på Hindåsen konferens & spa. Ett väldigt hemtrevligt hotell med stor kapacitet med sjö och skog som närmsta granne. Här kan du njuta av deras härliga spaavdelning ”skogens källa” som erbjuder både pool och ångbastu.