({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Året runt hos oss

I Trollhättan och Vänersborg är det alltid något på gång, oavsett om du vill ut och resa under vår, sommar, höst eller vinter. Se hur naturen skiftar, variationen av evenemang över årstiderna och testa olika aktiviteter beroende på väder.

Ta hand om dig själv i vår

Efter en kall och mörk vinter så är äntligen våren här och bjuder på värme och ljus. Vi får ny energi och ser fram emot ett nytt år fyllt med roliga äventyr. Starta året på bästa sätt genom att ta hand om dig själv både fysiskt och psykiskt hos oss i Trollhättan och Vänersborg. 

Låt våren bli en ny start för att ta hand om dig själv. Kom ut till lugnet i naturen och ta en skön promenad och bara låt kroppen vila från stressen och ljuden från stad och jobb. Eller ta en joggingtur eller cykeltur och stärk kroppen extra och arbeta bort alla julens godsaker. 

Kom till våra spa-anläggningar, träna yoga eller något annat som stärker själen i vår. Besök lokala gårdar och träffa djuren en stund eller bjud dig själv på en härlig massage. Det finns många sätt att ta hand om sin kropp och själ i Trollhättan och Vänersborg och något för alla i familjen. 

 

 

 

Festivaler, naturupplevelser och familjeskoj i sommar

Sommaren är verkligen en höjdpunkt i Trollhättan och Vänersborg som bjuder på något för alla. Det är tiden för de stora musikfestivalerna, skoj för alla lovlediga och så klart massor med äventyr ute i naturen. Låt oss inspirera dig till härliga sommarupplevelser hos oss i Trollhättan och Vänersborg. 

Under sommaren så ser vi fram emot våra två stora musikfestivaler; Aqua Blå i Vänersborg och Fallens Dagar i Trollhättan men det kommer hända så mycket mer och för alla musikälskare där ute så lär vi ha något för dig oavsett vad. Kommer du hit med familjen så passa också på att göra sommarlovet extra roligt hos våra besöksmål som erbjuder extraaktiviteter under sommaren. Passa på att besöka våra temalekplatser, äventyr på Halle- och Hunneberg, bada i Vänern och mycket mer.

Det är många som besöker oss under sommaren för att uppleva den vackra naturen som finns i vårt område. Vi vill därför också under sommaren lyfta alla de upplevelser som erbjuds utomhus hos oss och den fantastiska känslan att övernatta omgiven av naturen. Slå upp ett tält eller hitta ett vindskydd, grilla din egen mat och ge er ut på promenader eller cykelturer under dagen.

 

 

 

Höst med hunden

Hösten kan både vara vacker och mysig men också kall och mörk. Se till att spendera din tid med någon du älskar. Någon som alltid vill vara vid din sida är din hund och lämna inte vovven hemma i höst utan ta med honom eller henne på äventyr hos oss i Trollhättan och Vänersborg. 

Ta med dig vovven nästa gång du besöker Trollhättan och Vänersborg och upptäck vårt område tillsammans. Bo i ett hundvänligt boende där ni båda blir lika bortskämda och ompysslade under er vistelse. Besök hundvänliga restauranger och besök våra zoobutiker för något extra gott att ta med. 

Så klart vill både du och vovven ut och upptäcka. I våra städer finns det gott om naturområden både nära och lite längre ifrån centrum så du behöver inte tänka på bilen. Gå ut på härliga promenader i varierad miljö och besök någon av våra hundbadplatser för lite extra skoj. Låt oss inspirera er till nästa fantastiska äventyr tillsammans i Trollhättan och Vänersborg.

Besök höst-sidan

 

 

 

En värmande vinter

Dagarna blir kortare och snön har lagt sig på marken. Vintern är en tid då man vill kura ihop sig och dricka något varmt framför en öppen eld. Vi vill att din vinter hos oss ska vara riktigt mysig tillsammans med nära och kära. Värm kroppen och sinnet med god mat och dryck, mysiga upplevelser och vackra ögonblick i Trollhättan och Vänersborg. 

Kom in i värmen en kall och blåsig vinterdag. Sitt ner hos ett av våra caféer eller restauranger och ät något varmt och gott medan du tittar ut hur snön faller utomhus. Låt denna vinter bli en mysig tid tillsammans när ni bjuder er själva på vardagslyx bort från julstressen. Är ni ute på äventyr i snön så passa på att besök en av våra grillplatser och värm er och fixa något gott för att fylla på energin. 

Vintern är också fylld med mysiga evenemang i vårt område, besök en av de många julkonserterna som värmer i själen eller gå på julmarknad när det blir mörkt och känn den fantastiska julkänslan vi alla längtat efter. Efter julen och nyår så koppla av efter alla firanden med övernattning hos något av våra boenden och börja det nya året i lugn och ro.