({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Bada i Trollhättan och Vänersborg

Fotograf: BildIT

Fantastiska bad för hela familjen

Det är lätt att hitta trevliga badplatser i Trollhättan och Vänersborg. I Trollhättan är det bara en kort bilfärd till den mysiga sjön Öresjö med två nyrenoverade badplatser. I Vänersborg har vi hela Vänerkusten flera vackra sandstränder både nära och utanför centrum. 

Sjölanda badplats

Nyrenoverad kommunal badplats vid sjön Trehörningen med kiosk, toaletter, lekplats och bokningsbar bastu.

Bada på Hunneberg

Välkommen upp på platåberget Hunneberg där det finns flera mysiga sjöar att ta ett dopp i. I anslutning till vissa sjöar finns även vindskydd och bryggor.

Pooler inomhus och utomhus

Ibland kan det vara skönt att hålla sig vid poolen. Här finns poolbad för både sommar och vinter.

Arena Älvhögsborg

Under sommaren kan du bada i utomhusbadet och resten av året finns inomhusbad med Aqualand, motionssim och varmbad.

Ursand Resort & Camping

Äventyrsbad för alla leksugna under sommaren med vattenrutschbanor, babypool och en stor saltvattenspool. Öppet under sommaren.

Vattenpalatset

Äventyrsbad inomhus i centrala Vänersborg med olika aktiviteter som vattenruschbana, vattenpist, virvelkanal och grotta. Vattentemperaturen ligger konstant på 30 grader. 

Vinterbad

Den iskalla trenden fortsätter, allt fler upptäcker den uppfriskande och härliga känslan av att ta ett dopp i det iskalla vintervattnet under årets kallaste månader. Här har vi samlat några tips på platser där du kan bada under vintern.

Hundbadplatser

Låt vovven också ta ett topp i Trollhättan och Vänersborg. Vi har samlat inspiration för dig som besöker oss med hund där vi även samlat hundbadplatser och information om att låta hunden bada på städernas kommunala badplatser.