({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Golfa i Trollhättan och Vänersborg

Fotograf: Rune Andersson Fotograf AB

Golfäventyr för alla

I Trollhättan och Vänersborg finns det många typer av golf att testa på. Från vackra golfbanor till bangolf till discgolf. Vi är också en del av Golfa runt Vänern med två golfbanor som ingår i kortet, en i Trollhättan och en i Vänersborg.

Välkommen att utmana vänner eller familjen på stora golfbanan eller på den mysiga bangolfen eller discgolfen. 

Golfa runt Vänern

Golf på 17 golfbanor runt Vänern

Upplev Sveriges bästa golfrunda - runt Sveriges största sjö Vänern. Du spelar på natursköna banor i det fagra landskapet runt Vänern och befinner dig aldrig mer än en drive från Vänerns vatten eller något vattendrag som leder till sjön. I Trollhättan och Vänersborg ingår Koberg och Onsjö golfklubbar.

Golfa runt Vänern kortet ger dig 3, 4, 5 eller 6 stycken greenfeerundor som ger dig möjlighet att spela golf på 17 golfbanor runt Vänern. 

 

Läs mer och köp Golfa runt Vänern kortet här

Boka golfpaket

Kombinera en härlig golfrunda med skönt boende i Trollhättan och Vänersborg. Vakna sedan utvilad med god frukost och redo för nya äventyr. Kolla in våra lokala golfpaket här.

Bangolfbanor

Hitta mysiga bangolfbanor i Trollhättan och Vänersborg med omnejd. Här finns banor vid Göta älv och med platåbergen Halleberg och Hunneberg i bakgrunden.