({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kvinna står i yogapose barfota i naturen

Body, Mind & Spirit

I en stressig och hektisk vardag är det lika viktigt att låta huvudet vila som kroppen. Att låta både kropp och själ slappna av och sträckas ut är ett kliv i rätt riktning. Här hittar du flera möjligheter till härlig återhämtning.

Widenberg Yoga

Yoga för dig - ledorden som genomsyrar alla kurser, klasser och event för Widenberg Yoga och Yogaspacet. Behöver du balans i vardagen med kraft, energi, lugn eller återhämtning? Gå på ett event, kurs eller boka egen yogastund.

Nature Walk

Gillar du naturen och att röra på dig samtidigt som du fyller på med ny energi? Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig. Upptäck våra fina omgivningar och fyll på med energi i naturen med oss!

Bastuflotten

Det bästa av två världar - varmt & kallt, bastu & bad på bästa möjliga vis. Njut av en oslagbar utsikt och bada både inifrån och utanför bastun. Här finns också ett mysigt däck, kanske vill du njuta av en medtagen picknick?

Arena Älvhögsborg

Här hittar du även massagemöjligheter. Unna dig en härlig avslappnande massage där du kan välja hel eller halvkroppsmassage. Låt kroppen vila och bli omhändertagen av ett proffs.

Ashtanga YogaCenter

Ashtanga yoga stärker kroppens muskulatur, ger dig ökad rörlighet och balans samt gör dig mer kroppsmedveten. Den ger dig också möjlighet att vända fokus inåt, in emot dig själv, och möta dig själv på ett djupare plan.

Sat Nam Atma Yoga

Kom precis som du är. Som elev, nybörjare så som erfaren yogi, leds du med en tillåtande attityd och mjuk handledning genom yogaklasser på ett upplyftande och inspirerande sätt.

St Lukas

Behöver du någon att prata med? Psykoterapi och samtalsstöd är stor del av verksamheten inom S:t Lukas. Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet finns vi här.

Din terapeut

Din trygghet är viktig för mig. Att du trivs med mig som person är lika viktigt som att du trivs i mitt terapirum. Jag har därför skapat ett rum där jag hoppas att du skall känna trygghet och värme, där jag erbjuder olika typer av terapi.