({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Body, Mind & Spirit

I en stressig och hektisk vardag är det lika viktigt att låta huvudet vila som kroppen. Att låta både kropp och själ slappna av och sträckas ut är ett kliv i rätt riktning. Här hittar du flera möjligheter till härlig återhämtning.

Widenberg Yoga

Yoga för dig - ledorden som genomsyrar alla kurser, klasser och event för Widenberg Yoga och Yogaspacet. Behöver du balans i vardagen med kraft, energi, lugn eller återhämtning? Gå på ett event, kurs eller boka egen yogastund.

Nature Walk

Gillar du naturen och att röra på dig samtidigt som du fyller på med ny energi? Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig. Upptäck våra fina omgivningar och fyll på med energi i naturen med oss!

Bastuflotten

Det bästa av två världar - varmt & kallt, bastu & bad på bästa möjliga vis. Njut av en oslagbar utsikt och bada både inifrån och utanför bastun. Här finns också ett mysigt däck, kanske vill du njuta av en medtagen picknick?

Arena Älvhögsborg

Här hittar du även massagemöjligheter. Unna dig en härlig avslappnande massage där du kan välja hel eller halvkroppsmassage. Låt kroppen vila och bli omhändertagen av ett proffs.