({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två kvinnor pratar och skrattar med ett glas i handen på däcket av bastuflotten

Spa & Relax

Vad är väl härligare än en avkopplande stund på semestern, helgen eller kvällen? Här hittar ni en rad varierande spa- och relaxmöjligheter. Ta klivet ner i en uppvärmd pool eller in till en vibrerande varm bastu.

Ursands Spa

Koppla av från hektiska sommardagar eller höj temperaturen på kalla vinterkvällar. Här kan du testa vår bastu, bättra på färgen med solbelysningen eller slappna av i någon av våra varma jacuzzi-bad. Öppet för alla, hela året!

Bastuflotten

Det bästa av två världar - varmt & kallt, bastu & bad på bästa möjliga vis. Njut av en oslagbar utsikt och bada både inifrån och utanför bastun. Här finns också ett mysigt däck, kanske vill du njuta av en medtagen picknick?

Vattenpalatset

Vattenpalatset i Vänersborg är mer än bara ett äventyrsbad! Här finns också en mysig relaxavdelning där du kan slappna av och bubbla en stund i bubbelpoolen, värma dig i bastun och njuta i den mysiga miljön.

Arena Älvhögsborg

Här hittar du det mesta som kan önskas för en härlig spaupplevelse. Du kan njuta av både varma bad och kalla bad, bastus i olika varianter och en härlig utsikt över älven och kvällssolen nedanför.