({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Reflexrundor

Kom ut i naturen när du inte brukar det. Allt du behöver är en pannlampa, en vanlig ficklampa eller ficklampa i mobilen. Trailhättans reflexrundor erbjuder en utmaning utöver det vanliga.

Thumbnail image

Reflexbanor Trollhättan

Gå, jogga eller spring och upptäck Trollhättans natur också under dygnets mörkare timmar – tack vare reflexbanorna! Allt du behöver är en pannlampa, en vanlig ficklampa eller ficklampan på...

 

Olidans reflexbanor - Upplev Älvrummet på kvällen

 7.2 km.

Olidans reflexbanor är tre sammankopplade banor som finns i naturreservatet Älvrummet. Starta turen vid parkeringen från Olidans kraftstation och utmana dig själv på en tur som går i varierad terräng. 

Totalt är de tre banorna 7.2 km och går upp för trappor mot utsikten på Kopparklinten sedan bland djupa skogar både på östra och västra sidan av Göta älv ner till slussområdet och tillbaka. 

Läs mer om Olidans reflexbanor här.

Munkebo friluftsområde - Reflexbanor nära Öresjö 

 4 km och 7.5 km.

Munkebo friluftsområde ligger ungefär 10 minuters bilfärd från centrala Trollhättan. Här kan du upptäcka vackra vandringsleder, sitta ner vid grillplatser och njuta av naturen året runt. 

Här finns också två reflexbanor, en på 4 km och en på 7.5 km som låter dig upptäcka området när mörkret har lagt sig. Båda startar och slutar på samma plats. 

Läs mer om Munkebo friluftsområde här.

Skidstugan Strömslund - Utmana dig själv vid populära Skidstugan

 9 km.

I friluftsområdet Skidstugan i norra Trollhättan finns en reflexbana med start vid spårstarten och är 9 km lång. Förutom reflexbanan finns det gott om dagspår, elljusspår, mountainbikespår, ett utegym och mer i området.

Läs mer om Skidstugan Strömslund här.

Slätthult - Vacker kvällstur i södra Trollhättan

 5 km och 7.8 km.

I Slätthult finns det två varianter av reflexbanor, en på knappt 8 km och en på 5 km. De delar på sig efter ca 500 m med 7.8 km åt höger och 5 km åt vänster. Det finns tydliga markeringar längs lederna och båda avslutas på samma plats. 

Inledningen går på blåmarkerade MTB-spåret för att senare slingra sig fram på små skogsstigar och korta passager på större stigar. 

Läs mer om Slätthult här.