({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fallens Dagar 2021 är inställt

    Trollhättans Stad förlänger det tidigare beslutet om att ställa in arrangemang på grund av den pågående pandemin. Det innebär att Fallens dagar inte kommer att genomföras i sommar.

    Fotograf: Joachim Nywall

Vi ses på Fallens Dagar 2022

Välkommen till Fallens dagar, Sveriges äldsta stadsfestival som inleds den tredje fredagen i juli varje år sedan 1959. Storslagen musik, roliga aktiviteter, underhållande framträdanden och spännande tävlingar är bara en del av vad Fallens dagar erbjuder sina gäster för att fira Trollhättefallen.

Vatten i Fallen

Under Fallens Dagar kan du se fallpåsläpp flera gånger varje dag! Missa inte detta fantastiska skådespel när 300 000 liter vatten per sekund strömmar ner i den...

Fallens Dagar firar 60 år

Vi blickar tillbaka till 1959 då Trollhättefallens dag presenterades för första gången och hur festivalen sedan utvecklats fram till idag.

Massor av familjeaktiviteter

På Fallens Dagar finns det alltid något kul att hitta på. Aktivitetsområdet vid Hansenplatsen, fisketävling, musik och mer.

Kraftprovet

Ett lopp bland fall och slussar i Trollhättan för både glada motionärer & elitlöpare.

Boende

Sov gott mellan dagarna fyllda av skoj. Hitta ditt boende i Trollhättan inför Fallens Dagar här.

Turistinformation

Vill du veta mer om vad som finns att se och göra i Trollhättan-Vänersborgsområdet? Välkommen till Visit Trollhättan Vänersborg.

Arrangörer

Fallens Dagar arrangeras av Trollhättans Stad tillsammans med City Trollhättan i samverkan med Vattenfall (huvudsponsor), Eidar Trollhättans Bostadsbolag, Gotanet och Leissner Data.