({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Barn som åker skateboard.

Actionaktiviteter

Känn svetten rinna och adrenalinet pumpa när det blir action för hela slanten i Trollhättan och Vänersborg. Låt oss tipsa dig om vart du kan få ut all energi och känna dig nöjd efteråt. På med träningskläderna, det är dags att köra igång!

 

Arena Älvhögsborg
Trollhättan

Bad- och träningsaktiviteter för hela familjen
Arena Älvhögsborg erbjuder Fyrstadsregionens mest kompletta utbud av bad, sport, friskvård och arrangemang. Här finns bassänger, gym, idrottshallar, bowling och på sommaren öppnar utomhusbadet med hopptorn, beachvolleyplan och mycket mer. 

Läs mer om Arena Älvhögsborg här!

Friskis & Svettis 
Trollhättan

Lustfylld träning för alla åldrar
Friskis & Svettis är en mötesplats för alla. Här erbjuds jympa, spinning och gym i fräscha lokaler och ett 50-tal olika pass i veckan finns på schemat. Testa på yoga, dans fuego, familjejympa och mycket mer. 

Läs mer om Friskis & Svettis Trollhättan här!

Fotograf: Alvreten

Friskis & Svettis
Vänersborg

Träning på dina villkor
Här hittar du ett brett träningsutbud för dig som vill börja träna, för dig som är vardagsmotionär samt för dig som är elitmotionär. Med en ny anläggning i Vänersborg hittar du multihall med både gym och olika ledarledda träningspass. 

Läs mer om Friskis & Svettis Vänersborg här!

Mountainbike och Downhill på Halle- och Hunneberg
Hunneberg

Välj mellan 3 uppmärkta mountainbikeleder
Upptäck Ekopark Halle- och Hunnebergs vackra natur på mountainbike. Upplev varierad terräng och svårighetsgrad på varje led och vill du åka utför så finns Downhill på Hunneberg där Push Bike gäller. För dig som inte har med en egen mountainbike finns uthyrning på Kungajaktmuseet Älgens Berg. 

Läs mer om mountainbike på Halle- och Hunneberg här! 

Trollhättans Skate- och Aktivitetspark
Trollhättan

Skatepark med nybyggda banor för kickbike, cykel och inlines
En 2000 kvadratmeter stor betongpark för skateboard med fantasifulla kanter och lutningar, räcken att åka på och en ramp. Här finns också nybyggda banor där du kan åka kickbike, cykel, inlines och skateboard. I parken finns också en särskild pumptrack-bana för cykel med kullar och doserade kurvor. 

Läs mer om Trollhättans Skate- och Aktivitetspark här!

Vattenpalatset
Vänersborg

Äventyrsbad i centrala Vänersborg
Äventyrsbad för alla åldrar med många spännande aktiviteter så som vattenrutschbana, vattenpist, vattenkanoner, virvelkanal, grotta och mycket mer. Här finns även motionssim, bastu och relaxavdelning. Vattentemperaturen ligger konstant på 30 grader. 

Läs mer om Vattenpalatset här!